Ridley Scotti "Alieni" eellugu kannab nime "P
Moderator: Meeskond
Ridley Scotti "Alieni" eellugu kannab nime "P
Ridley Scotti "Alieni" eellugu kannab nime "Prometheus"
Viimastel päevadel-nädalatel on toimunud palju huvitavaid arenguid Ridley Scotti lavastatava nn. "Alieni" eelloo rindel. Kõige tähtsam uudis ongi see, et tegu polegi enam nii väga eellooga. Pigem on oodata rohkem originaalset ja eraldiseisvat lugu, mis on ammutanud inspiratsiooni "Alieni" mütoloogiast ja universumist.
Täielikku uudist loe siit.
Viimastel päevadel-nädalatel on toimunud palju huvitavaid arenguid Ridley Scotti lavastatava nn. "Alieni" eelloo rindel. Kõige tähtsam uudis ongi see, et tegu polegi enam nii väga eellooga. Pigem on oodata rohkem originaalset ja eraldiseisvat lugu, mis on ammutanud inspiratsiooni "Alieni" mütoloogiast ja universumist.
Täielikku uudist loe siit.
- Ralf
- love <3
Loodetavasti Ridley Scott teeb veel H.R. Gigeriga koostööd. Ja uudis tegi rõõmsaks küll. Väga õige lähenemine minu meelest.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Spellbound
- Ristiisa

Tjah, miks alustada taas ulmekate tegemist juba olemasoleva seeria arendamisega? Talle sobivad originaalsed lood. Võib olla tulebki uus Alien. Kes teab? Gigeriga võiks igal juhul teha koostööd. Mida rohkem seda parem. Tundub paljutõotav projekt. Noomi Rapace ütles kord intervjuus, et tema ei tee ega taha kaasa teha Hollywoodi filmides. Njah. Sherlock Holmes 2 ja nüüd Prometheus 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

Space Jockey oli enne seda uudist ka peamine teema, millest taheti prequeli puhul lähtuda.
Kui nad sellest ei loobunud ja lihtsalt arendavad uue loo keset tuttavat universumi, siis oleks päris cool.
Olen alati spekuleerinud, kes see pirakas vend seal toolil istub ja viimasel ajal lubatud eellood just sellele tahtsidki vastuse anda.
Aga samas tahaks näha hoopis midagi muud, midagi, mis ei seostugi Alieni mütoloogiaga. Võib olla mingil määral ikka, aga loodetavasti rohkem eraldiseisvust.
Mõlemal juhul oleksin happy.
Viimane aeg Scottil ulme valdustesse tagasi tulla.
Kui nad sellest ei loobunud ja lihtsalt arendavad uue loo keset tuttavat universumi, siis oleks päris cool.
Olen alati spekuleerinud, kes see pirakas vend seal toolil istub ja viimasel ajal lubatud eellood just sellele tahtsidki vastuse anda.
Aga samas tahaks näha hoopis midagi muud, midagi, mis ei seostugi Alieni mütoloogiaga. Võib olla mingil määral ikka, aga loodetavasti rohkem eraldiseisvust.
Mõlemal juhul oleksin happy.
Viimane aeg Scottil ulme valdustesse tagasi tulla.
Esimese ja teise filmi austajana tuleb tõdeda, et väga hea uudis ja mõnda aega juba üks enim oodetud filme minu jaoks. Oleks juba viimane aeg need AvP'd ja viimased kaks Alieni filmi mälust pühkida ühe korraliku Tulnuka looga. Kes muu sobiks etteotsa paremini, kui originaalloo lavastaja Ridley Scott ? Jääb vaid loota, et talle antakse piisavalt loomingulist vabadust ja teised suurninad ei sunni teda raha nimel mingi nõmedust tegema (kindlasti peaks üks korralik Alieni film olema R-Rated).
Oh, väga-väga super. Ma haistan uut ulmeklassikat. Oligi aeg talt tagasi juurte juurde pöörduda. Ja 2012 märts ei ole nii kaugel kah. Ma arvaks, et kui isegi kõik osalised pole kindlad, et läheb veel paar aastat, aga natukene üle aasta polegi väga hull. Kindlalt järgmise aasta üks oodatumaid filme. Can't wait!

- lostinthemist
- Ristiisa

Ma pean tõdema, et mulle meeldis algusest peale, et uus "Alien"i film tehakse. Vähemalt nii kaua, kuni Ridley Scottil on mängus tugev käsi sees, siis vaevalt saab miski perse minna. Meele teeb heaks ka, et tegemist on eraldiseisva originaallooga. Iseenesest poleks mul midagi ka selle vastu olnud, kui tegemist oleks eelloo, kas või järjega. Kui stuudiod Scottile pähe ei istu, on kõik hästi.
- Ralf
- love <3
"Alien"-i universumi arendamine live action filmis on samuti teretulnud, raamatutes-mängudes-koomiksites on seda juba piisavalt tehtud. "AvP" kaks osa justkui üritasid natuke, aga xenomorphide algupära ümbritseb veel suur hulk müstikat, mille ümber päris ägeda kosmoseõuduka vändata saaks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond