Tom Hardy ühineb taas Nolaniga
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Varasemalt oli see kõigest kõlakas, kuid nüüd on selgunud, et inglise näitleja Tom Hardy on kinnitatud mängima rolli "Batman 3"-s.
Täielikku uudist loe siit.
Varasemalt oli see kõigest kõlakas, kuid nüüd on selgunud, et inglise näitleja Tom Hardy on kinnitatud mängima rolli "Batman 3"-s.
Täielikku uudist loe siit.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

Kui Jokker oli villian, keda ma juba tundsin, siis Bane on minu jaoks täiesti tühi maa.
Seega tuleb vähemalt minu jaoks märgatavalt salapärasem Batmani episood, kui seda oli näiteks The Dark Knight. Mitte, et Jokker poleks kõige nunnum filmikurjam üldse, aga teinekord on vahva õppida tundma tundmatut.
Loodan, et Bane ja vahest ka Kiisuneiu seda pakuvad.
Seega tuleb vähemalt minu jaoks märgatavalt salapärasem Batmani episood, kui seda oli näiteks The Dark Knight. Mitte, et Jokker poleks kõige nunnum filmikurjam üldse, aga teinekord on vahva õppida tundma tundmatut.
Loodan, et Bane ja vahest ka Kiisuneiu seda pakuvad.
Alguses kerge hämming. Aga pole hullu.
Hardy on kameeleon, kes saab hakkama igas rollis. Ja Hathaway on tegelikult hea näitleja. Fotosid vaadates võib isegi mõningaid "kassilikke" näojooni leida (mitte nii palju kui "hirvelikke") Tahaks loota, et Nolan suudab talle hea rolli kirjutada... sest siiani on uue Batmani naistegelased üsna... meh
Hardy on kameeleon, kes saab hakkama igas rollis. Ja Hathaway on tegelikult hea näitleja. Fotosid vaadates võib isegi mõningaid "kassilikke" näojooni leida (mitte nii palju kui "hirvelikke") Tahaks loota, et Nolan suudab talle hea rolli kirjutada... sest siiani on uue Batmani naistegelased üsna... meh
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Hardy ja Bane'i kontseptsiooni pärast ei muretse absoluutselt. Catwoman siiski veidi paneb kukalt kratsima kuigi Hathaway ei ole halb valik - usun, et võib täiesti ilusti hakkama saada.
Kui puldis poleks Nolan siis oleks selle Catwomani inserdi pärast veits mures. Aga äkki ongi huvitavam.
Kui puldis poleks Nolan siis oleks selle Catwomani inserdi pärast veits mures. Aga äkki ongi huvitavam.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- lostinthemist
- Ristiisa

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond