Frank Martin (Jason Statham) on endine erivägede sõdur, kes teenib leiba kulleri ametiga. Kuid ta pole tavaline kuller, vaid riskikuller.Ta veab soliidse tasu eest kõikvõimalikke saadetisi, järgides seejuures kolme reeglit: 1. Ära kunagi muuda sõlmitud kokkulepet. 2. Ära küsi asjaosaliste nimesid. 3. Ära uuri, mida sa vead.
Ükskord rikub Frank aga 3. reeglit avades saadetise, milleks on võluv ja kaunis naine (Shu Qi). Reegli rikkumisega ei jää ka probleemid tulemata. Ta satub pahuksisse mafiaga, mis ei jää enne rahule, kui Frank surnud on.
Väga huvitav film on .. Algul on päris asjalik tagaajamisstseen. A kogu film tegelt ei ole ainult tagaajamine. Jason Statham jätab järjest paremat muljet mulle.. ;)
Tjah, pean ka nendega nõustuma kes antud teosest suuremat ei arvanud - sõidustseenid polnud paha, üldidee samuti mitte, "The Eye 2"st tuttavat näitlejatari oli samuti meeldiv näha. Aga sellega asi ka piirdub. 5/10
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Minu arvates on Riskikuller natuke yle "tyypilistest actionfilmidest". V6ibolla on asi selles, et siin m2ngib Jason Statham, kes on minu arvates v2ga hea selles zanris . Tegelikult on sellel filmil ka juures selline omap2rane stiil v6i klass, mis tahest tahtmata on enamus Stathami filmide juures. V2ga palju annab filmile juurde tema m6nus inglise aksent, m6nusad s6idu- ning ka m6ningad v6itlusstseenid. Stoori ei olnud ka kesine ning film sundis ennast edasi vaatama. Sellist tyypi action l2heb mulle v2gas h2sti peale 7/10