Karvapallide kättemaks
Furry Vengeance
Kinnisvaraarendaja Dan Sanders (Brendan Fraser) kolib oma perega Chicago'st Oregoni, et seal arendada piirkond elamurajooniks ja muuks kaubanduslikuks tegevuseks. Kuid kui see arendus hakkab ähvardama kohalike loomade kodusi, muutuvad loomad kättemaksuhimuliseks ning muudavad rahuliku rajooni lahinguväljaks, kus võitjaks saab jääda ainult üks osapool.
Lõbus komöödia loomade võitlusest inimese vastu.
Täielikku tutvustust loe siit.
Karvapallide kättemaks
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Rain wrote:See peab siis ikka väga halb film olema...
Imelik tõesti, pealkiri "Furry Vengeance" nagu justkui juba vihjaks, et tegu on Puzo ekraniseeringuga.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Kui maffiafilmides öeldakse: "Ma lasen parem oma rahal enda eest rääkida", siis ma ütlen: "Lasen piltidel enda eest rääkida":
2/10
Ja väike product placement eri ka:
Spoiler :
2/10
Ja väike product placement eri ka:
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Kohutavalt halva stsenaariumiga film. Kohalik võmm oli idioot, vanamammi käis närvidele, Fraser oli paks, polnud just ilus vaatepilt Fraserist roosades dressides näha, terapeut oli veidrik. Pesukaru ja öökull olid ägedad. Naersin praktiliselt ainult siis kui skungid Dani autos olid rünnakut korraldamas. Üpris vastik.
Loomade rünnak oli filmi parim osa, mis tõstis 1 punkti võrra hinnet.
3/10
Loomade rünnak oli filmi parim osa, mis tõstis 1 punkti võrra hinnet.
3/10
Re: Karvapallide kättemaks
Mul on risti vastupidine arvamus. See oli üks lähi aja üks paremaid komöödiaid, kus ikka sai palju naerda, mitte nagu enamik Adam Sandleri komöödia filmi žanris filmid, mis peaks olema naljakad, aga tegelikult polegi eriti. Brendan Fraser meeldis ja ta oli naljakas ning minu meelest tema karisma tuli tal küll välja ja nii paks Fraser ka ei olnud filmis. Ühe sõnaga mulle väga meeldis see film ja anna filmile 10/10 hindeks. Komöödia ''Furry Vengeance'' on komöödiate seas üks naljakamaid komöödiaid.