Söök
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Re: Söök
Ma alati mõtlen, et kui olla teenindaja ja näha, et kunde teeb toidust pilti, siis tekib ilmselt kohe paranoia, et toiduga on midagi valesti. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Ma alati mõtlen, et kui olla teenindaja ja näha, et kunde teeb toidust pilti, siis tekib ilmselt kohe paranoia, et toiduga on midagi valesti.
Noh, nüüd on peamiseks põhjuseks instagram. Näide: http://www.youtube.com/watch?v=xVyFH12uBbE
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- LiveForThis
- Ristiisa

Aias Tumedat Torni lugedes (ning Susannah, Mia ja Detta omavahelise olelusvõitluse üle muiates) sõin vahepeal kaks taldrikutäit kodukootud kurgisalatit - väga elule turgutav pea igas võimalikus mõttes - ja kõrvale jõin rohelist teed.
Pilti ei teinud. Ei turgatanud pähe sellel hetkel.
Aga nüüd sai terve pirakas laar kohvi valmis ja veel ühte teist söögipoolist. Lähen nendega välja. Võtan fotoka ka kaasa.
Pilti ei teinud. Ei turgatanud pähe sellel hetkel.
Aga nüüd sai terve pirakas laar kohvi valmis ja veel ühte teist söögipoolist. Lähen nendega välja. Võtan fotoka ka kaasa.
- Ralf
- love <3
Keetsin riisi ja valasin soojakstehtud Chopsticksi kevadrullide kastet peale, mis eilsest alles jäi. Kusjuures ma olen kindel, et nad maitsestavad seda mingi 'afrodisiaakse' asjaga, sest juba mitmendat korda pärast selle kallal nosimist on hull kihu peal.
Spoiler :
Pärmi-lehttaigen, juustuvorst, kukeseened, punane sibul, ananass, paprika, tomat, riivjuust, pipar (skorpion), maitseained.

Külmutatud mustikad, mango kompott, virsiku jogurt, jääkuubikud.
Blender oli oma raha igati väärt.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Forza wrote:Taco'st võetud? Väga sarnane näeb välja igal juhul.
Americana nr 3.
- Ralf
- love <3
Praadisin kuuma õli sees peenleiba, kuhjasin aroomisoola peale. Hea hilisõhtune suupiste.
- LiveForThis
- Ristiisa

Õhtusöögiks praetud lest ja A. Le Coq Special(2).
Spoiler :