Söök
Moderator: Meeskond
Re: Söök

Knorri goracy kubek kartulipuder, kiievi kotlet, peedi-küüslaugu ja Toome salat.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Täitsa lõpp kui hea lobiga ma maha sain. Pole vist kunagi varem oma kokandusskillide üle nii uhke olnud. Actually kahju, et mul nutifoni pole, oleks pilti ka teinud.
Väga krõmpsuvad makaronid+väga krõbedad kanapihvid+punase paprika ja kurgi segu+röstsaia ja singi hamburgerdis+bbq sauce.
10/10 ja ilmselt parim toit, mida ma kunagi teinud olen.
Väga krõmpsuvad makaronid+väga krõbedad kanapihvid+punase paprika ja kurgi segu+röstsaia ja singi hamburgerdis+bbq sauce.
10/10 ja ilmselt parim toit, mida ma kunagi teinud olen.

- Ralf
- love <3
Spagetid tomatikastmega, seekord tšillimaitselisega, šampinjonidega.

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Rimi paella-segu, superlihtne teha ja mekib ka hästi, eriti kui ise natuke üht-teist juurde lisada / maitsestada.
Spoiler :
Re: Viimane söök, mida sõite!
Forza wrote:mingi pasta
Seekord siis isetehtud. Tagliatelle+pesto+kanaliha+seened+mozarella+riivitud parmesan.
Tuli täitsa ok esimese korra kohta. Võib-olla tiba mage ning kirsstomatid unustasin osta, aga muidu jäin väga rahule.

- Ralf
- love <3
Kahekorruseline võileib praemuna, ketšupi-majoneesi kastmega, sulajuustuga ning aroomisoolaga + tomati cup-a-soup. Väga hea kerge eine, kaks korda juba teinud. 
- Spellbound
- Ristiisa