Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Ma tegelikult ootan isegi ülikooli, kui suudaks vaid selle õige ala leida. Töönarkomaan või mitte, aga selline vabam ja isevalitud graafik tundub oi-kui-palju mõnusam kui gümnaasium, kus klassijuhataja mööda koridore sind taga ajab, nõudes puudumistõendeid võimidaiganes muud.

PiiEss: Kuratlik kuuesaja kuuekümne kuues postitus.
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Six-Fo »

IlseV wrote:Ma tegelikult ootan isegi ülikooli, kui suudaks vaid selle õige ala leida. Töönarkomaan või mitte, aga selline vabam ja isevalitud graafik tundub oi-kui-palju mõnusam kui gümnaasium, kus klassijuhataja mööda koridore sind taga ajab, nõudes puudumistõendeid võimidaiganes muud.

PiiEss: Kuratlik kuuesaja kuuekümne kuues postitus.

Mul tõsisem korraarmastaja klassijuhataja niiet nõustun 100% :) . Ta ei aksepteeri kohe üldse kui terve kooliaasta jooksul kasvõi ükskord koolist siiber saab ja viimasest tunnist jalga lasen.

Just see mulle ei meeldigi et klassijuhataja vanemat mängib ja moraali lugema hakkab või sundima :pööritus: .
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Lizzahy, Zooey fänn? :]
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Six-Fo wrote:
IlseV wrote:kus klassijuhataja mööda koridore sind taga ajab, nõudes puudumistõendeid võimidaiganes muud.

Mul tõsisem korraarmastaja klassijuhataja niiet nõustun 100% :) . Ta ei aksepteeri kohe üldse kui terve kooliaasta jooksul kasvõi ükskord koolist siiber saab ja viimasest tunnist jalga lasen.

Just see mulle ei meeldigi et klassijuhataja vanemat mängib ja moraali lugema hakkab või sundima :pööritus: .

Heh, eelmise õppeaasta klassijuhataja oli mul ikka natukene... kergeusklik või umbes nii. Ma puudusin mingi 13 tunnist vist, ja klassale ütlesin, et ma olin võistlustel ja arsti juures, ja ta ei tahtnud mingeid tõendeidki. :) Aga see aasta tuleb uus klassijuhataja. :?
Lizzahy
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Lizzahy »

Level wrote:Lizzahy, Zooey fänn? :]

Jaa, ikka! : )
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

LiveForThis ja Spellbound ongi kaksikud, samalt ip'lt teevad postitusi!!!1!!!11111
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Forza wrote:LiveForThis ja Spellbound ongi kaksikud, samalt ip'lt teevad postitusi!!!1!!!11111

Mida olengi algusest saadik rääkinud!
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

See on siiamaani minu jaoks spekulatsioon olnud, pole ise viitsinud ip'd järgi tšekata. Ralf on ka midagi sellesarnast rääkinud.

Aga what's the deal, guys? Olete vennad või mis?
ImageImageImage
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Haha, mul oli just lõppenud õppeaastal üle 70 põhjendamata puudumise. :)) Kokku puudusin vist 150 tundi. Nt. vahel lasin viimase tunni üle, et minna kinno - nii nägin ära "The Boat that Rocked" jne.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

AvP_75 wrote:Haha, mul oli just lõppenud õppeaastal üle 70 põhjendamata puudumise. :)) Kokku puudusin vist 150 tundi. Nt. vahel lasin viimase tunni üle, et minna kinno - nii nägin ära "The Boat that Rocked" jne.

Hah. Ma lasin omal ajal isegi nii üle, et minna koju ja vaadata Lost ära ja tulin veel kooli tagasi. Põhjendatud puudumine.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Ma hoian oma puudumisi 15-ne piires, kuna minu koolis saab üle 15 puudumisega käskkirja. :)
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

Mul oli kutsekas teisel kursusel puudumisi kusagil 300 lähedal,yle 100 oli neist p6hjuseta(enamus korrad sai arstile valetatud et t6end saada).
Rakvere kutsekas oli muidugi hea elu seal v6is mingi 5 käskkirja julgelt saada ilma et välja oleks visatud.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Oo. sa Käisid Rakvere kutsekas. Julm. :D

Mis puutub käskkirjadesse siis ise sain 2 oleks äärepealt 3 ka saanud aga vedas,oleks 3 tulnud oleks koolist lennanud ka.
On õpetajale,arstile valetatud.Ema käekirja võltsitud. Pole uhke selle üle.
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

Oo. sa Käisid Rakvere kutsekas. Julm.

mhmh ;-)
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Six-Fo »

Ma olen kooliaastate jooksul ikka oma 2 põhjuseta puudumist teinud, nendegi eest saan klassijuhatajalt niimoodi sõimata et vaat et tahab koolist välja visata :pööritus: . Ja no tundidest kus võin suht kindel olla et puudumist kirja ei panda lasen ka vahest jalga.
Post Reply