Ma tegelikult ootan isegi ülikooli, kui suudaks vaid selle õige ala leida. Töönarkomaan või mitte, aga selline vabam ja isevalitud graafik tundub oi-kui-palju mõnusam kui gümnaasium, kus klassijuhataja mööda koridore sind taga ajab, nõudes puudumistõendeid võimidaiganes muud.
PiiEss: Kuratlik kuuesaja kuuekümne kuues postitus.
IlseV wrote:Ma tegelikult ootan isegi ülikooli, kui suudaks vaid selle õige ala leida. Töönarkomaan või mitte, aga selline vabam ja isevalitud graafik tundub oi-kui-palju mõnusam kui gümnaasium, kus klassijuhataja mööda koridore sind taga ajab, nõudes puudumistõendeid võimidaiganes muud.
PiiEss: Kuratlik kuuesaja kuuekümne kuues postitus.
Mul tõsisem korraarmastaja klassijuhataja niiet nõustun 100% . Ta ei aksepteeri kohe üldse kui terve kooliaasta jooksul kasvõi ükskord koolist siiber saab ja viimasest tunnist jalga lasen.
Just see mulle ei meeldigi et klassijuhataja vanemat mängib ja moraali lugema hakkab või sundima .
IlseV wrote:kus klassijuhataja mööda koridore sind taga ajab, nõudes puudumistõendeid võimidaiganes muud.
Mul tõsisem korraarmastaja klassijuhataja niiet nõustun 100% . Ta ei aksepteeri kohe üldse kui terve kooliaasta jooksul kasvõi ükskord koolist siiber saab ja viimasest tunnist jalga lasen.
Just see mulle ei meeldigi et klassijuhataja vanemat mängib ja moraali lugema hakkab või sundima .
Heh, eelmise õppeaasta klassijuhataja oli mul ikka natukene... kergeusklik või umbes nii. Ma puudusin mingi 13 tunnist vist, ja klassale ütlesin, et ma olin võistlustel ja arsti juures, ja ta ei tahtnud mingeid tõendeidki. Aga see aasta tuleb uus klassijuhataja.
Haha, mul oli just lõppenud õppeaastal üle 70 põhjendamata puudumise. Kokku puudusin vist 150 tundi. Nt. vahel lasin viimase tunni üle, et minna kinno - nii nägin ära "The Boat that Rocked" jne.
AvP_75 wrote:Haha, mul oli just lõppenud õppeaastal üle 70 põhjendamata puudumise. Kokku puudusin vist 150 tundi. Nt. vahel lasin viimase tunni üle, et minna kinno - nii nägin ära "The Boat that Rocked" jne.
Hah. Ma lasin omal ajal isegi nii üle, et minna koju ja vaadata Lost ära ja tulin veel kooli tagasi. Põhjendatud puudumine.
Mul oli kutsekas teisel kursusel puudumisi kusagil 300 lähedal,yle 100 oli neist p6hjuseta(enamus korrad sai arstile valetatud et t6end saada). Rakvere kutsekas oli muidugi hea elu seal v6is mingi 5 käskkirja julgelt saada ilma et välja oleks visatud.
Mis puutub käskkirjadesse siis ise sain 2 oleks äärepealt 3 ka saanud aga vedas,oleks 3 tulnud oleks koolist lennanud ka. On õpetajale,arstile valetatud.Ema käekirja võltsitud. Pole uhke selle üle.
Ma olen kooliaastate jooksul ikka oma 2 põhjuseta puudumist teinud, nendegi eest saan klassijuhatajalt niimoodi sõimata et vaat et tahab koolist välja visata . Ja no tundidest kus võin suht kindel olla et puudumist kirja ei panda lasen ka vahest jalga.