Filmipläma!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Kas on ka keegi kes need kuradi Soderberghi Che filmid viitsib ära vaadata? Esimene pidavat tegelikult täitsa korralik olema samas kui teine on parajalt igav ja kasutab palju tüütumat stiili. Kokku teevad kaks filmi oma neli ja pool tundi - kena pühendumus Benicio del Toro poolt.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Kas on ka keegi kes need kuradi Soderberghi Che filmid viitsib ära vaadata? Esimene pidavat tegelikult täitsa korralik olema samas kui teine on parajalt igav ja kasutab palju tüütumat stiili. Kokku teevad kaks filmi oma neli ja pool tundi - kena pühendumus Benicio del Toro poolt.
Ma olen poolel teel sinna. Ja teele ma ilmselt jäängi. Esimene osa oli hea, aga minu jaoks mitte midagi erilist nii et ei viitsi teist kaema hakata.
- Ralf
- love <3
Nutune katse koorida raha inimestelt kes lähevad poodi lootuses "Cloverfieldi" DVD'd osta ja ei mäleta milline see detailide poolest oli.

Müügipsühholoogia.

Müügipsühholoogia.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Rain93 wrote:Ralf wrote:
See on päris sarnane Cloverfieldiga, ausaltöeldes kui seal all seda õiget filmi nime kirjas poleks, siis ma küll arvaks et see on "Cloverfield"
Suht 1:1. AGA kuna Cloverfield'i teaseris ja igalpool oli rõhk just see, et tädil lendas pea keset NYC tänavat aga sellel on alles, siis ikka ei eksita küll
Dumbass marketing anyway
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
DaydreamDiamond wrote:Suht 1:1. AGA kuna Cloverfield'i teaseris ja igalpool oli rõhk just see, et tädil lendas pea keset NYC tänavat aga sellel on alles, siis ikka ei eksita küll![]()
No seda küll, aga ma arvan et paljud pole seda Cloverfieldi postrit nii väga täpselt ka vaadanud, et kohe peast oskavad kirjeldada seda, näiteks mina ise olen lihtsalt paar korda pilgu peale heitnud...
- Ralf
- love <3
Asylum kasutabki antud müügipsühholoogiat, iseenesest ju hea strateegia. A-la lähed videolaenutusse, mõtled, et mis see film oligi mida sõber soovitas... "Trans..." ahjaa, siin see ongi, "Transmorphers!".
- LiveForThis
- Ristiisa

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- Cagefactor
- Bond, James Bond

Keegi juba kuulnud kuidas Bale uue "Terminator"i filmimesel saatis kaameramehe perse? Eks siis kuulake:
http://www.youtube.com/watch?v=KRhjBq2kYj4
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Cagefactor wrote:Keegi juba kuulnud kuidas Bale uue "Terminator"i filmimesel saatis kaameramehe perse? Eks siis kuulake:
Ma nüüd ei saanud aru, kas terve heli oli teadlikult lavastatud või ta ütles seda päriselt temale?
- Spellbound
- Ristiisa

Rain93 wrote:Ma nüüd ei saanud aru, kas terve heli oli teadlikult lavastatud või ta ütles seda päriselt temale?
Tema ikka. Sama jutt käib ka siin hetkel: viewtopic.php?t=8226&postdays=0&postorder=asc&start=15
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1