Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Ralf
love <3

Post by Ralf »

Kas on ka keegi kes need kuradi Soderberghi Che filmid viitsib ära vaadata? Esimene pidavat tegelikult täitsa korralik olema samas kui teine on parajalt igav ja kasutab palju tüütumat stiili. Kokku teevad kaks filmi oma neli ja pool tundi - kena pühendumus Benicio del Toro poolt.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Hülss wrote:Screw Transformers, I want Avatar teaser! 8)

Täiesti sama meelt. Avatari ootan 10 korda enam kui seda robotifilmi. Transformersite 2. osa on raudselt lahjem kui esimene.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Ralf wrote:Kas on ka keegi kes need kuradi Soderberghi Che filmid viitsib ära vaadata? Esimene pidavat tegelikult täitsa korralik olema samas kui teine on parajalt igav ja kasutab palju tüütumat stiili. Kokku teevad kaks filmi oma neli ja pool tundi - kena pühendumus Benicio del Toro poolt.

Ma olen poolel teel sinna. Ja teele ma ilmselt jäängi. Esimene osa oli hea, aga minu jaoks mitte midagi erilist nii et ei viitsi teist kaema hakata.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Nutune katse koorida raha inimestelt kes lähevad poodi lootuses "Cloverfieldi" DVD'd osta ja ei mäleta milline see detailide poolest oli.

Image

Müügipsühholoogia.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Ralf wrote:Image

See on päris sarnane Cloverfieldiga, ausaltöeldes kui seal all seda õiget filmi nime kirjas poleks, siis ma küll arvaks et see on "Cloverfield" :irw:
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

Rain93 wrote:
Ralf wrote:Image

See on päris sarnane Cloverfieldiga, ausaltöeldes kui seal all seda õiget filmi nime kirjas poleks, siis ma küll arvaks et see on "Cloverfield" :irw:

Suht 1:1. AGA kuna Cloverfield'i teaseris ja igalpool oli rõhk just see, et tädil lendas pea keset NYC tänavat aga sellel on alles, siis ikka ei eksita küll :P

Dumbass marketing anyway :D
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

DaydreamDiamond wrote:Suht 1:1. AGA kuna Cloverfield'i teaseris ja igalpool oli rõhk just see, et tädil lendas pea keset NYC tänavat aga sellel on alles, siis ikka ei eksita küll :P

No seda küll, aga ma arvan et paljud pole seda Cloverfieldi postrit nii väga täpselt ka vaadanud, et kohe peast oskavad kirjeldada seda, näiteks mina ise olen lihtsalt paar korda pilgu peale heitnud... 8)
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

See pole midagi. The Asylum-i toodang on veel hullem:
ImageImageImageImage
ImageImageImageImage
Jne.. http://www.theasylum.cc/index.php
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Asylum kasutabki antud müügipsühholoogiat, iseenesest ju hea strateegia. A-la lähed videolaenutusse, mõtled, et mis see film oligi mida sõber soovitas... "Trans..." ahjaa, siin see ongi, "Transmorphers!".
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

The Day The Earth Stoppedi trailer oli küll VÄGA kutsuv :pööritus:
Transmorphers :P
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

Ralf wrote:Asylum kasutabki antud müügipsühholoogiat, iseenesest ju hea strateegia. A-la lähed videolaenutusse, mõtled, et mis see film oligi mida sõber soovitas... "Trans..." ahjaa, siin see ongi, "Transmorphers!".

:D :D :D :D
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Cagefactor »

Keegi juba kuulnud kuidas Bale uue "Terminator"i filmimesel saatis kaameramehe perse? Eks siis kuulake:
http://www.youtube.com/watch?v=KRhjBq2kYj4
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Cagefactor wrote:Keegi juba kuulnud kuidas Bale uue "Terminator"i filmimesel saatis kaameramehe perse? Eks siis kuulake:
http://www.youtube.com/watch?v=KRhjBq2kYj4

Ma nüüd ei saanud aru, kas terve heli oli teadlikult lavastatud või ta ütles seda päriselt temale? :D
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Rain93 wrote:Ma nüüd ei saanud aru, kas terve heli oli teadlikult lavastatud või ta ütles seda päriselt temale? :D

Tema ikka. Sama jutt käib ka siin hetkel: viewtopic.php?t=8226&postdays=0&postorder=asc&start=15
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

...
Last edited by Garli on 07. April 2016, 02:32, edited 1 time in total.
Post Reply