Sinu desktop

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Cochrane wrote:http://www.rainlendar.net/cms/index.php
Hea tasuta programm, mis võimaldab kõiki sünnipäevi ja igasuguseid muid asju eri kategooriates kirja panna ja aitab neid meeles pidada... kui vähemalt on meeles seda funktsiooni kasutada. Ma tihti unustan vajalikud asjad üles märkida, kuid see juba minu, mitte programmi viga.

Tänks selle eest!
albski
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by albski »

Image

tänud ka selle progre eest, tundub suht pandav olevat.

OT:kuidas te oma desktopid suudate nii tühjad hoida? kui ma iga natukese aja tagant ei puhastaks poleks wallpaperit nähagi.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

albski wrote:OT:kuidas te oma desktopid suudate nii tühjad hoida? kui ma iga natukese aja tagant ei puhastaks poleks wallpaperit nähagi.

sama küssa??
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ajutised pisifailid laekuvad mul desktopile ja sealt saab need mingi aja pärast kustutatud... Ja mis puutub programmidesse, siis vähekasutatumad vidinad saan ilusti Start menüü kaudu kätte ning vaid paar olulist on töölaual. Varem oli mu desktop üldse selline, et ainsaks ikooniks oli Recycle Bin - näide.
Sigma
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Sigma »

Ralf wrote:Ajutised pisifailid laekuvad mul desktopile ja sealt saab need mingi aja pärast kustutatud... Ja mis puutub programmidesse, siis vähekasutatumad vidinad saan ilusti Start menüü kaudu kätte ning vaid paar olulist on töölaual. Varem oli mu desktop üldse selline, et ainsaks ikooniks oli Recycle Bin

Mina kasutan tavaliselt sellist praktikat, et teen desktopile uue kataloogi ja lükkan kõik desktopil asuvad vähe kasutatavad lingid/failid sinna. Vahel tõesti tekib seda sodi niipalju, et taustapilt ei paista korralikult välja. Kuid olen taustapildi valikul ka püüdnud jälgida, et vasakus ääres oleks piisavalt "tühja ruumi" kuhu ikoonid ära mahutada.
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Mina näiteks ei tõmba midagi töölauale, kõik lähevad otse Download kausta, kus nendega hiljem edasi toimetan. Olen muidu korraarmastaja ka, ilusam ka silmale kui desktop ikka puhas on. Installisin selle kalendri ära ja mängude shortcutid said ka delete - väga ilus nüüd...

Image
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Olen ka üks neist, kes hoiab deski suhteliselt puhtana. Mitte midagi erilist, tavaline.

Image
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Risko
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Risko »

Image

Käest ära läind, muidu eelistasin ka, kui desktopil pesitsesid aind My Computer ja Recycle Bin.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

First principles, Clarice. Simplicity. Read Marcus Aurelius. Of each particular thing ask: what is it in itself? What is its nature? What does he do, this man you seek?

Ühesõnaga, koristasin My Computerid ja asjad jälle ära ja taas puhas. : )

Image

Praise the raptor Jesus!
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Image
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by null »

Image
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Cagefactor »

Image
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
uussaabas0
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by uussaabas0 »

ma muudan ka üsna tihti, nüüd ma leidsin veel ühe draakoni :)) . Ma ka üritan desktopi puhtana hoida, kuid ikka laekub sinna asju.

Image
-sander-
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by -sander- »

Kuule sellest AVG Free Editonist hoia heaga eemale. Selle vennaga on nii, et kui viiruse avastab, ütleb talle Welcome - welcome!
Image
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

-sander- wrote:Kuule sellest AVG Free Editonist hoia heaga eemale. Selle vennaga on nii, et kui viiruse avastab, ütleb talle Welcome - welcome!

Ila
Post Reply