Cochrane wrote:http://www.rainlendar.net/cms/index.php Hea tasuta programm, mis võimaldab kõiki sünnipäevi ja igasuguseid muid asju eri kategooriates kirja panna ja aitab neid meeles pidada... kui vähemalt on meeles seda funktsiooni kasutada. Ma tihti unustan vajalikud asjad üles märkida, kuid see juba minu, mitte programmi viga.
Ajutised pisifailid laekuvad mul desktopile ja sealt saab need mingi aja pärast kustutatud... Ja mis puutub programmidesse, siis vähekasutatumad vidinad saan ilusti Start menüü kaudu kätte ning vaid paar olulist on töölaual. Varem oli mu desktop üldse selline, et ainsaks ikooniks oli Recycle Bin - näide.
Ralf wrote:Ajutised pisifailid laekuvad mul desktopile ja sealt saab need mingi aja pärast kustutatud... Ja mis puutub programmidesse, siis vähekasutatumad vidinad saan ilusti Start menüü kaudu kätte ning vaid paar olulist on töölaual. Varem oli mu desktop üldse selline, et ainsaks ikooniks oli Recycle Bin
Mina kasutan tavaliselt sellist praktikat, et teen desktopile uue kataloogi ja lükkan kõik desktopil asuvad vähe kasutatavad lingid/failid sinna. Vahel tõesti tekib seda sodi niipalju, et taustapilt ei paista korralikult välja. Kuid olen taustapildi valikul ka püüdnud jälgida, et vasakus ääres oleks piisavalt "tühja ruumi" kuhu ikoonid ära mahutada.
Mina näiteks ei tõmba midagi töölauale, kõik lähevad otse Download kausta, kus nendega hiljem edasi toimetan. Olen muidu korraarmastaja ka, ilusam ka silmale kui desktop ikka puhas on. Installisin selle kalendri ära ja mängude shortcutid said ka delete - väga ilus nüüd...
First principles, Clarice. Simplicity. Read Marcus Aurelius. Of each particular thing ask: what is it in itself? What is its nature? What does he do, this man you seek?
Ühesõnaga, koristasin My Computerid ja asjad jälle ära ja taas puhas. : )