Neljas Visa hing tuleb juba järgmisel aastal
Moderator: Meeskond
to V
V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha 
Re: to V
Kahn19 wrote:V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha
Miks sa arvad, et Simpsonid on lastele?
There was a HOLE here. It's gone now.
Priit wrote:Kahn19 wrote:V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha
Miks sa arvad, et Simpsonid on lastele?
Noh kindlasti vaatavad seda ka täiskasvanud aga lihtsalt,kas nad on ka nõus selle vaatamise eest raha maksma?
sa imestad kui palju neid inimesi on.V wrote:Kahn19 wrote:V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha
stastika näitas,et eelmised osad olid 40-70 protsendi ulatuses täiskasvanute külastatud.
ja seda ianutl seetõttu,et enamus noori käivad kinos,mida ei saa täiskavanute kohta öelda.
uuri statistikat järgmine kord,laps.
see on esmaklassiline atraktsioon.kui sa tead,mida see süõna tähendab muidugi.
ega jah statistikat ma uurinud pole,lihtsalt ütlesin oma arvamuse