Neljas Visa hing tuleb juba järgmisel aastal

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Kahn19 »

Ei jõua ära oodata,ma olen kindlasti esilinastusel kohal :)) see ongi nüüd kui Miami Vice nähtu ainuke film mida tasub oodata :))
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

to V

Post by Kahn19 »

V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha :))
V
Ristiisa
Ristiisa

Re: to V

Post by V »

Last edited by V on 09. August 2008, 08:19, edited 1 time in total.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Kahn19 wrote:V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha :))

Miks sa arvad, et Simpsonid on lastele?
There was a HOLE here. It's gone now.
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Kahn19 »

Priit wrote:
Kahn19 wrote:V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha :))

Miks sa arvad, et Simpsonid on lastele?

Noh kindlasti vaatavad seda ka täiskasvanud aga lihtsalt,kas nad on ka nõus selle vaatamise eest raha maksma?
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Kahn19 »

V wrote:
sa imestad kui palju neid inimesi on.
stastika näitas,et eelmised osad olid 40-70 protsendi ulatuses täiskasvanute külastatud.
ja seda ianutl seetõttu,et enamus noori käivad kinos,mida ei saa täiskavanute kohta öelda.
uuri statistikat järgmine kord,laps.

see on esmaklassiline atraktsioon.kui sa tead,mida see süõna tähendab muidugi. :pööritus:[/quote

ega jah statistikat ma uurinud pole,lihtsalt ütlesin oma arvamuse
Post Reply