Komissar Rex

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

LadyBug wrote:Tõsiselt kurb kohe..halasin pool tundi nutta
SPOILERS!!!

see koht kus Moser maha langes ja Rex tema juurde läx ja kurva näoga vaatas oli tõesti kurb..aga see koht kus Rex Sinna ruumi sinenes, kus oli Moseri surnukeha, endal mänguasi hambus ja siis tegi sellega piiksu..kutsus mängima..aga Moser ei reagerinud (ta oli ju surnud), oli eriti kurb! :'(
Ja Moser meeldib mulle rohkem kui see teine, kes Nüüd Rexi peremeheks tuleb.

SPOILERS!!!
Kõigest pool tundi? :shokeeritud:

Sepateus wrote:Kuid kui ma õieti mäletan vahetati Mozer välja noorema ja ilusama? näitleja vastu, kuna loodeti seriaali vaadatavuse suurenemist.
Ei. Moretti'ile ei meeldinud koerakarvad.
global-
Batman alustab
Batman alustab

Post by global- »

vanadel aegadel jälgisin hoolega aga kuui näitlejad järjest vahetusid siis ei viitsinud enam
Karoliina23
Batman alustab
Batman alustab

Post by Karoliina23 »

Komissar Rex on üks läbi aegade parimaid saksa sarju. Mulle meeldis kindlasti Moser, aga see teine oli nii lahe ja peab ka märkima, et kena :). Aga kolmas omanik oli kõige südamlik minu arust. Mulle see ei meeldi, kes praegu on ... See vend on mingi tobe itallane (no offence, aga ta on punapea!) ja kohe on näha, et saksa keelne tekst loetakse peale. Ja mis värk see oli, et Rex läks Itaaliasse elama!
Igatahes Komissar Rex on üks sari mis on lihtsalt nii hea, et on suurepärane! 10/10
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Btw.. kui vana see Rex on juba?:P
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Väga hea sari. Ja nagu tavaliselt sarjade puhul on vanemad osad need kõige paremad. Rexi peremeestest meeldisid enim Moser ja Brandtner. Teistest tegelastest Stockinger,Höllerer ja Böck. Hästi lõbus oli vaadata kui Böck püüdis Rexi üle kavaldada. Armukade Rex oli ka huvitav vaatepilt. :)) Kui alguses näidati neid Rexi osasid mis Roomas toimusid siis vaatasin aga kaotasin huvi. Pole ikka see mis vanasti.
Post Reply