Milliseid filme ootate?
Moderator: Meeskond
Enne kui mölised, vaata oma õigekirja, kus kirjutad "asociation". Lahe, ma pole kuulnudki, et selline sõna eesti keeles on. See näitab lihtsalt, et sa oled nii loll ja ei tea kuidas seda eesti keeles kirjutada. Ja ära ausalt öeldes siia sega vanust, see et ma noor olen, ei anna sulle õigust "tatt" öelda. Ma ütlen sulle siis, et oled paranoiline vanur. Aga kahjuks ei ole mu kodutöö mingi numbrite uurimine, vabandan väga. Mõnikord vajad lihtsalt filmi, mis ongi selliste "jalaga peppu" naljadega.
Ja kui tahad veel eesti keele kohta norida, siis mine nori nendega, kes kirjutavad "omfg I m the l33t, I pwn u mothafucka".
Ja kui tahad veel eesti keele kohta norida, siis mine nori nendega, kes kirjutavad "omfg I m the l33t, I pwn u mothafucka".
There was a HOLE here. It's gone now.
- Ralf
- love <3
V wrote:[ks asi on kiiruga täht vahele jätta.Ja TEINE asi on sõna täiesti valesti kirjutada,sõna mida poel olemas.
ning jah,selliseid filme tõesti enamus VAJAB.kuid siiski enamus,mitte sugugi kõik inimesed.Teada tuntud asi,et enamikul inimestel poel maitset filmide puhul.
ning ma ei tea,mis asi mölisemine on.sõnaraamatust ka ei leidnud.släng,mida ei tunne õnneks.ma vaid konstateerin fakti,juhul kui tead,mida see tähendab.
ning neile pole mõtet midagi öelda,kuna see on inglise keel,mitte eesti keel.miks peaksin neile midagi ütlema?hah..jälle loogika puudus.
Ma ütlen, et muidu korralikult kirjutava inimese ühte apsu seedida on sadu korda kergem kui mingi inimese virisevat iba. Inimese, kes ei oska koma/punkti järele tühikut panna, teadatuntud kokku kirjutada ning 'konstanteerima' õigesti kirjutada.
Seega pole sa ise ka siin grammatiliselt/tekstiliselt mingi priimus.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora