Filmipläma!
Moderator: Meeskond
ma sõna otses mõttes hüppan õnnest! Johnny Deppi ülejärgmiseks filmiks on THE RUM DIARY! Oh yeah! Ma pole mingi Deppi fänboy, pigem Hunter Thompsoni fänn, sest too raamat on ülikõva ja ma juba ette tean, et tollest tuleb üks Väga Hea film. Tõestuseks sellele veel see, et lavastaja ja stsenarist on Bruce Robinson. Mees tegi üli kõva atmosfääriga Withnail and I ja teades milline rummi ja pinge hõng on Rum Diarys pidevalt üleval siis, kurat, see on mu oodatuim välja-kuulutatud-kuid-veel-ilma-stsenaariumita film.
Ja järgmise aasta üks oodatuimaid koomiksifilme Iron Man : http://www.youtube.com/watch?v=fVRQjCG8tn4
Ja järgmise aasta üks oodatuimaid koomiksifilme Iron Man : http://www.youtube.com/watch?v=fVRQjCG8tn4
- Ralf
- love <3
Ma juba olin mõnda aega teadlik sellest, ta kavatseb Paul Kempi mängida ja filmi "Secret Window" puhul palus lausa isiklikult, et Hunteri raamat laual oleks. : )
A räägi, kui pikk Barti till oli?
A räägi, kui pikk Barti till oli?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
jah, Depp on juba mitu aastat olnud projektiga seotud, a nüüd lõpuks kinnitati asi ametlikult ära ja ma pean ütlema, et üleüldse mul on väga hea meel, et Deppil läheb nii hästi ja tulevikus veel paremini, sest nii palju häid kvaliteet filme on tal tulekul. Peale järjekordset veidralt vinget Burtoni filmi tuleb järjekordne biopic, siis järjekordne Thompsoni film ja siis kunagi peaks tulema veel Sin Cityd.
mis to Barti till ikka oli, umbes nagu vihikusse või seintele soditud munnid ikka, aind kollane
mis to Barti till ikka oli, umbes nagu vihikusse või seintele soditud munnid ikka, aind kollane
asunsiin wrote:Briti variandid: film, cinema
Ameerika omad: movie, at the movies ja äärmisel juhul ka theater (kuigi kasutatakse rohkem movie theater, sest sõna "theater" on tõlkes teater).
Nii väideti vähemalt inglise keele kursusel.
"We are going to the pictures this afternoon, would you like to join us?"
kõige britilikum. (minu sealveedetud aja jooksul muud ei kasutatudki)
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

hau wrote:ma sõna otses mõttes hüppan õnnest! Johnny Deppi ülejärgmiseks filmiks on THE RUM DIARY! Oh yeah! Ma pole mingi Deppi fänboy, pigem Hunter Thompsoni fänn, sest too raamat on ülikõva ja ma juba ette tean, et tollest tuleb üks Väga Hea film. Tõestuseks sellele veel see, et lavastaja ja stsenarist on Bruce Robinson. Mees tegi üli kõva atmosfääriga Withnail and I ja teades milline rummi ja pinge hõng on Rum Diarys pidevalt üleval siis, kurat, see on mu oodatuim välja-kuulutatud-kuid-veel-ilma-stsenaariumita film. http://www.youtube.com/watch?v=fVRQjCG8tn4
ma ei tea, kui järgmine see on, vahepeal on nüüd käinud jutud, et enne filmitakse Shantaram ära.
Kuid siiski, jah.
See on huvitava atmosfääriga raamat....kui laenata Hunteri kirjanduslikku tsitaati siis esimese tunni jooksul ei juhtu midagi. Teise tunni poole peal hakkad närvi minema. Ja siis: Bang!
aga mis ma tahtsin veel öelda....kas Tim Burtoni Sweeney Todd ja Jõulueelse Õudusloo 3D versioon ikka jõuavad meie kinodesse?