Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Minu teada on movie rohkem Ameerikapärasem.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

jep
samamoodi theater ja cinema, theater on ameerikapärasem.
asunsiin
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by asunsiin »

Briti variandid: film, cinema
Ameerika omad: movie, at the movies ja äärmisel juhul ka theater (kuigi kasutatakse rohkem movie theater, sest sõna "theater" on tõlkes teater).
Nii väideti vähemalt inglise keele kursusel. :)
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

ameerika keeles on filmi vaste veel "flick(s)"
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Ace Ventura 3... Räägib siis seekord Ace Ventura pojast, keda mängib Josh Flitter -

Image
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

ma sõna otses mõttes hüppan õnnest! Johnny Deppi ülejärgmiseks filmiks on THE RUM DIARY! Oh yeah! Ma pole mingi Deppi fänboy, pigem Hunter Thompsoni fänn, sest too raamat on ülikõva ja ma juba ette tean, et tollest tuleb üks Väga Hea film. Tõestuseks sellele veel see, et lavastaja ja stsenarist on Bruce Robinson. Mees tegi üli kõva atmosfääriga Withnail and I ja teades milline rummi ja pinge hõng on Rum Diarys pidevalt üleval siis, kurat, see on mu oodatuim välja-kuulutatud-kuid-veel-ilma-stsenaariumita film.

Ja järgmise aasta üks oodatuimaid koomiksifilme Iron Man : http://www.youtube.com/watch?v=fVRQjCG8tn4
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ma juba olin mõnda aega teadlik sellest, ta kavatseb Paul Kempi mängida ja filmi "Secret Window" puhul palus lausa isiklikult, et Hunteri raamat laual oleks. : )

A räägi, kui pikk Barti till oli?
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

jah, Depp on juba mitu aastat olnud projektiga seotud, a nüüd lõpuks kinnitati asi ametlikult ära ja ma pean ütlema, et üleüldse mul on väga hea meel, et Deppil läheb nii hästi ja tulevikus veel paremini, sest nii palju häid kvaliteet filme on tal tulekul. Peale järjekordset veidralt vinget Burtoni filmi tuleb järjekordne biopic, siis järjekordne Thompsoni film ja siis kunagi peaks tulema veel Sin Cityd.

mis to Barti till ikka oli, umbes nagu vihikusse või seintele soditud munnid ikka, aind kollane
bpuhnja
Batman alustab
Batman alustab

Post by bpuhnja »

asunsiin wrote:Briti variandid: film, cinema
Ameerika omad: movie, at the movies ja äärmisel juhul ka theater (kuigi kasutatakse rohkem movie theater, sest sõna "theater" on tõlkes teater).
Nii väideti vähemalt inglise keele kursusel. :)

"We are going to the pictures this afternoon, would you like to join us?"

kõige britilikum. (minu sealveedetud aja jooksul muud ei kasutatudki) ;-)
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

kas keegi teab, mis stseenid ''pulp fiction'' special editionisse on lisatud ?
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Laupäeval kinno, Grindhouse vaatama. Õnneks meil on nii nagu Meerikamaal, et nagu kaks filmi koos, pilet 80.-

Sebin postrid ka siis :P
There was a HOLE here. It's gone now.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

kus riigis sa asud praegu ?
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Ida-Virumaa on väga tore riik..
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

hau wrote:ma sõna otses mõttes hüppan õnnest! Johnny Deppi ülejärgmiseks filmiks on THE RUM DIARY! Oh yeah! Ma pole mingi Deppi fänboy, pigem Hunter Thompsoni fänn, sest too raamat on ülikõva ja ma juba ette tean, et tollest tuleb üks Väga Hea film. Tõestuseks sellele veel see, et lavastaja ja stsenarist on Bruce Robinson. Mees tegi üli kõva atmosfääriga Withnail and I ja teades milline rummi ja pinge hõng on Rum Diarys pidevalt üleval siis, kurat, see on mu oodatuim välja-kuulutatud-kuid-veel-ilma-stsenaariumita film. http://www.youtube.com/watch?v=fVRQjCG8tn4

ma ei tea, kui järgmine see on, vahepeal on nüüd käinud jutud, et enne filmitakse Shantaram ära.
Kuid siiski, jah.
See on huvitava atmosfääriga raamat....kui laenata Hunteri kirjanduslikku tsitaati siis esimese tunni jooksul ei juhtu midagi. Teise tunni poole peal hakkad närvi minema. Ja siis: Bang!

aga mis ma tahtsin veel öelda....kas Tim Burtoni Sweeney Todd ja Jõulueelse Õudusloo 3D versioon ikka jõuavad meie kinodesse?
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Grindhouse eestis ?
Post Reply