Raamatud

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

Twinkle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Twinkle »

Jaaa, Coelho raamatud on superhead, suurim lemmik lemmikuist on 'Veronika otsustab surra'. Väga hea raamat on W. Goldingu 'Kärbeste jumal', A. Garlandi 'Rand' ja J. Harrise 'Chocolat'.
Viimasel ajal ongi lugemine kuidagi tahaplaanile jäänud, peaks asja uuesti kätte võtma .. :pööritus:
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Patricia Cornwelli "Võigas paljastus" sain läbi. Ei olnud midagi erilist, aga mõne teise ta raamatu loen kah kindlasti läbi. Ühe õhtuga lugesin üsna õhukese "Peer Õnneseene" (Hans Christian Andersen) kah läbi.

Alustasin nüüd Winston Groomi "Forrest Gumpiga", mõnus mühaklikult naljakas teos.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Ise võtsin ette kolmandat korda Alexandre Dumas "Krahv Monte-Cristo", kuna valisin selle kirjanduses viimaseks raamatuks (noh pmst nagu kohustuslik kirjandus, ainult viimane raamat on sinu valikul). Alati olen jõudnud u. kolmveerand esimest (raamat on minul jaotatud kaheks raamatuks) raamatut läbi lugeda ja siis millegi pärast kaob huvi ära. Ehk on asi selles, et tegevus hakkab minu jaoks igavaks muutuma? Ei tea.
There was a HOLE here. It's gone now.
-kathyy-
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by -kathyy- »

Pixie wrote:Vihkan kohustuslikku kirjandust ja peale surutud lugemist. :vihane:

täpselt minu mõte... meeldib niisama lugeda ajaviiteks huvitavaid raamatuid, kuna mind ennast huvitab geograafia ja kavatsen ka edasi midagi sellega seoses õppima minna, siis loen taolisi raamatuid päris palju. Muidu kohustuslikust kirjandusest on mulle meelde jäänud E. Hemingway teos (tema parim raamat)"Vanamees ja meri", seda oli küll päris huvitav lugeda, samuti libahunt, mis oli ka väga sündmuste rohke...
neid raamatuid soovitan lugeda :)
ja tavaliselt on nii juhtunud, et need raamatud mida mina loen/olen lugenud, on tõesti väga head, sest mind niisama lihtsalt juba ilukirjandust lugema sundida ei saa, see lihtsalt ei ole võimalik :D siis juhtub tavaliselt nii et 2 lk-d loen ära juba haigutan 3 lk-d jätan niisama vahele ja see on kogu minu lugemine :))
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Post by Wisegirl »

Kohustusliku literatuuri nimekirjas on eesti kirjanduse väga olulised teosed. Lugema sundimine on iseasi.

Kohustuslikust kirjandusest meeldis mulle väga.. Karl Ristikivi "Hingede öö", noh.. lisaks kõikidele teistele raamatutele. Välja arvatud Aleksis Kivi "Seitse venda", mille jaoks, ma olen selles veendunud, olen ma veel liiga noor ja/või kogenematu. Ainuke raamat, mida ma siiani lugeda ei suuda.
-----------------
olin oivik :D
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

Hetkel siis käsil tõeline maiuspala, Jan Guillou "Kurjus".
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Peata Ratsanik wrote:Hetkel siis käsil tõeline maiuspala, Jan Guillou "Kurjus".

Jajah, see on tõesti väga hea. Endal jäi pooleli ammu ammu, kuna pidin raamatu tagastama. Aga jõudsin poole läbi lugeda ja väga hea oli.
There was a HOLE here. It's gone now.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Wisegirl wrote:
Kohustusliku literatuuri nimekirjas on eesti kirjanduse väga olulised teosed.

Ei,olen sinuga täiesti nõus.
On mitmeid teoseid Eesti kirjandusajaloost,mis on peaaegu et kohustuslik Eesti kodanikul lugeda. Jajaa. Aga mul (isiklikult) on väga raske lugeda paksu ja vanaaegset romaani vms. Noh kuidas ma küll ütlen,a see pole mu jaoks huvitav. [ :$ ] *Sorri*.
Meeldib selline fantaasia ja science fiction värk. :))
Peale noorsookirjanduse.
trintsu111
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by trintsu111 »

lugesin natuke aega tagasi veronika otsustab surra ja mängult on päriselt. mõlemad olid päris head(Y)
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

uussaabas0 wrote:hetkel loen kolme raamatut.( Harry Potter ja azkabani vang, Harry Potter and half blood prince ja Nils Holgersonni)
Kõike korraga!? :shokeeritud:

Meteora wrote:Ja lemmikud raamatud on Kuidas läheb Ann/Mis teed Ann?, Kärbeste Jumal.
Sama siin! :)
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Üleelmine nädal lugesin Kivirähki "Mees kes teadis ussisõnu". Väga hea raamat. Seikluste rohke, kivirähkilikult huvitav fantaasia ja päris hea sügava sisuga.
Eelmine nädal lugesin Palahniuki "Choke". Kohe kui olin lõpetanud tuli paari päeva pärast teade, et sellest hakatakse filmi tegema(!!!!) Väga hea uudis ja loodan, et tuleb väga kõva film. Raamat ise oli huvitava narratiiviga. Tahaks näha kuidas to filmi kantakse.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

hau wrote:Eelmine nädal lugesin Palahniuki "Choke". Kohe kui olin lõpetanud tuli paari päeva pärast teade, et sellest hakatakse filmi tegema(!!!!) Väga hea uudis ja loodan, et tuleb väga kõva film. Raamat ise oli huvitava narratiiviga. Tahaks näha kuidas to filmi kantakse.

"Choke" ei olnud väga hea minu arust, ehkki huvitava idee ja väga laheda lõpuga. "Fight Club" oli väga palju parem.
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

Eile alustasin eluloo raamatuga "Robbie Williams:Ühel päeval keegi" tegu on v hea raamatuga
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Dean Koontzi "Watchers" ehk "Hääled öös". Sentimentaalne laks oli, aga koerasõpradele kindel lugemine. Pikem jutt siin. Ärge minu blogimaniaklust tähele pange, tegelikult mulle meeldib lihtsalt vaadatud filmide / loetud raamatute üle arvet pidada. Kunagi hea meenutada! Charles Bukowski "Postkontori" lugesin kah läbi, sest kbong mainis seda ja tekkis huvi. Kah hea!
Karupettus
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Karupettus »

Lõpetasin just Stefan Klein-i "Kas kõik on juhus?". See oli esimene raamat üle 7-me aasta mille läbi lugesin ja tegemist on ääretult hea ja informatsioonist tulvil teosega. Räägib sellest kui palju juhus mõjutab elu. Igast tõestisündinud lohilood on vahele hakitud ja siis arutletud nende üle ja igast muude asjade üle...siuke pool filosoofiline värk.
Aga lood elust enesest on väga head.
Post Reply