Viimasel ajal ongi lugemine kuidagi tahaplaanile jäänud, peaks asja uuesti kätte võtma ..
Raamatud
Moderator: Meeskond
Jaaa, Coelho raamatud on superhead, suurim lemmik lemmikuist on 'Veronika otsustab surra'. Väga hea raamat on W. Goldingu 'Kärbeste jumal', A. Garlandi 'Rand' ja J. Harrise 'Chocolat'.
Viimasel ajal ongi lugemine kuidagi tahaplaanile jäänud, peaks asja uuesti kätte võtma ..
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
- Ralf
- love <3
Patricia Cornwelli "Võigas paljastus" sain läbi. Ei olnud midagi erilist, aga mõne teise ta raamatu loen kah kindlasti läbi. Ühe õhtuga lugesin üsna õhukese "Peer Õnneseene" (Hans Christian Andersen) kah läbi.
Alustasin nüüd Winston Groomi "Forrest Gumpiga", mõnus mühaklikult naljakas teos.
Alustasin nüüd Winston Groomi "Forrest Gumpiga", mõnus mühaklikult naljakas teos.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ise võtsin ette kolmandat korda Alexandre Dumas "Krahv Monte-Cristo", kuna valisin selle kirjanduses viimaseks raamatuks (noh pmst nagu kohustuslik kirjandus, ainult viimane raamat on sinu valikul). Alati olen jõudnud u. kolmveerand esimest (raamat on minul jaotatud kaheks raamatuks) raamatut läbi lugeda ja siis millegi pärast kaob huvi ära. Ehk on asi selles, et tegevus hakkab minu jaoks igavaks muutuma? Ei tea.
There was a HOLE here. It's gone now.
Pixie wrote:Vihkan kohustuslikku kirjandust ja peale surutud lugemist.![]()
täpselt minu mõte... meeldib niisama lugeda ajaviiteks huvitavaid raamatuid, kuna mind ennast huvitab geograafia ja kavatsen ka edasi midagi sellega seoses õppima minna, siis loen taolisi raamatuid päris palju. Muidu kohustuslikust kirjandusest on mulle meelde jäänud E. Hemingway teos (tema parim raamat)"Vanamees ja meri", seda oli küll päris huvitav lugeda, samuti libahunt, mis oli ka väga sündmuste rohke...
neid raamatuid soovitan lugeda
ja tavaliselt on nii juhtunud, et need raamatud mida mina loen/olen lugenud, on tõesti väga head, sest mind niisama lihtsalt juba ilukirjandust lugema sundida ei saa, see lihtsalt ei ole võimalik
Kohustusliku literatuuri nimekirjas on eesti kirjanduse väga olulised teosed. Lugema sundimine on iseasi.Pixie wrote:Vihkan kohustuslikku kirjandust ja peale surutud lugemist.![]()
Kohustuslikust kirjandusest meeldis mulle väga.. Karl Ristikivi "Hingede öö", noh.. lisaks kõikidele teistele raamatutele. Välja arvatud Aleksis Kivi "Seitse venda", mille jaoks, ma olen selles veendunud, olen ma veel liiga noor ja/või kogenematu. Ainuke raamat, mida ma siiani lugeda ei suuda.
-----------------
olin oivik
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Wisegirl wrote:Kohustusliku literatuuri nimekirjas on eesti kirjanduse väga olulised teosed.Pixie wrote:Vihkan kohustuslikku kirjandust ja peale surutud lugemist.![]()
Ei,olen sinuga täiesti nõus.
On mitmeid teoseid Eesti kirjandusajaloost,mis on peaaegu et kohustuslik Eesti kodanikul lugeda. Jajaa. Aga mul (isiklikult) on väga raske lugeda paksu ja vanaaegset romaani vms. Noh kuidas ma küll ütlen,a see pole mu jaoks huvitav. [
Meeldib selline fantaasia ja science fiction värk.
Peale noorsookirjanduse.
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

Üleelmine nädal lugesin Kivirähki "Mees kes teadis ussisõnu". Väga hea raamat. Seikluste rohke, kivirähkilikult huvitav fantaasia ja päris hea sügava sisuga.
Eelmine nädal lugesin Palahniuki "Choke". Kohe kui olin lõpetanud tuli paari päeva pärast teade, et sellest hakatakse filmi tegema(!!!!) Väga hea uudis ja loodan, et tuleb väga kõva film. Raamat ise oli huvitava narratiiviga. Tahaks näha kuidas to filmi kantakse.
Eelmine nädal lugesin Palahniuki "Choke". Kohe kui olin lõpetanud tuli paari päeva pärast teade, et sellest hakatakse filmi tegema(!!!!) Väga hea uudis ja loodan, et tuleb väga kõva film. Raamat ise oli huvitava narratiiviga. Tahaks näha kuidas to filmi kantakse.
- Ralf
- love <3
hau wrote:Eelmine nädal lugesin Palahniuki "Choke". Kohe kui olin lõpetanud tuli paari päeva pärast teade, et sellest hakatakse filmi tegema(!!!!) Väga hea uudis ja loodan, et tuleb väga kõva film. Raamat ise oli huvitava narratiiviga. Tahaks näha kuidas to filmi kantakse.
"Choke" ei olnud väga hea minu arust, ehkki huvitava idee ja väga laheda lõpuga. "Fight Club" oli väga palju parem.
- Ralf
- love <3
Dean Koontzi "Watchers" ehk "Hääled öös". Sentimentaalne laks oli, aga koerasõpradele kindel lugemine. Pikem jutt siin. Ärge minu blogimaniaklust tähele pange, tegelikult mulle meeldib lihtsalt vaadatud filmide / loetud raamatute üle arvet pidada. Kunagi hea meenutada! Charles Bukowski "Postkontori" lugesin kah läbi, sest kbong mainis seda ja tekkis huvi. Kah hea!
-
Karupettus
- Teadmata kadunud

Lõpetasin just Stefan Klein-i "Kas kõik on juhus?". See oli esimene raamat üle 7-me aasta mille läbi lugesin ja tegemist on ääretult hea ja informatsioonist tulvil teosega. Räägib sellest kui palju juhus mõjutab elu. Igast tõestisündinud lohilood on vahele hakitud ja siis arutletud nende üle ja igast muude asjade üle...siuke pool filosoofiline värk.
Aga lood elust enesest on väga head.
Aga lood elust enesest on väga head.