Brigaad

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Brigaad

Post by Cochrane »

Brigaad
Brigada (2002 – 2002)

Noor Sasha Belov (Sergei Bezrukov) naaseb sõjaväest ja tahab õpingutele keskenduda. Kuid peagi külastavad teda vanad sõbrad, kes veenvad teda Brigaadiga liituma. Esialgu ta keeldub, kuid pärast konflikti oma prostituudist sõbranna kupeldajaga pääseb ta eluga ainult tänu sõpradele, kes tõmbavad teda üha enam mängu, mille reegliteks on vägivald, korruptsioon ja raha.

Loe täielikku tutvustust siit
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Parim Vene seriaal üldse. Kõiki osi olen näinud ja tahaks ka teist hooaega. Arvamus Venemaasse muutus tõsiselt pärast seda seriaali.
ImageImageImage
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

Tõesti suurepärane seriaal.
Muide, Sergei Bezrukovit ma nägin vana-aasta õhtul toompeal. Juttu ajasid temaga põhiliselt küll minu vene metallistidest sõbrad, aga paar sõna sain taga ka vahetatud oma kehvakeses vene keeles ja jõi koos oma mingi sõbraga natuke aega koos meiega. (Tõsiselt, noh)
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

crackhead wrote:Tõesti suurepärane seriaal.
Muide, Sergei Bezrukovit ma nägin vana-aasta õhtul toompeal. Juttu ajasid temaga põhiliselt küll minu vene metallistidest sõbrad, aga paar sõna sain taga ka vahetatud oma kehvakeses vene keeles ja jõi koos oma mingi sõbraga natuke aega koos meiega. (Tõsiselt, noh)

:lol: :lol: Täiesti võimalik, sest ma tean kaudselt ka seda Kärbest, kes seal seriaalis mängis, vaata see, kellega Belov kakles algul.
ImageImageImage
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Väga hea seriaal oli, "theme" oli kah hea. Tegelased olid kõik tip-top. Esines ka dramaatilisi hetki jms. :)
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Üks lemmiksarju üldse, tõeline tase. Kurat, crackhead, sul ikka joppas, kui Bezrukoviga rääkida ja juua said :D Ma ajaks ka veits mehejuttu, kui ainult vene keelt oskaks.
Igatahes Brigadas on näitlejatööd suurepärased, pulli saab ja asi on üsna realistlik kah, selline karge vene värk. Midagi halba pole selle sarja kohta küll öelda, spets kraam ja minu arust kümmet punkti väärt. Nii et
10/10
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by seeru1980 »

Väga hea seriaal, soovitan vaadata, vähemalt midagi head.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Seda sarja vaatasin isegi mina koos emaga. Meile mõlemale meeldis see väga. Hated the ending. Sad.

Brigada <--kuratlikult hea.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mis lõpus kurba oli, väga kickass oli ju. Sa ilmselt mõtled eelviimast osa, ma pakun
ImageImageImage
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Mõtlen
Spoiler :
Sasha sõprade tapmist
ja lennujaama stseeni kus Sasha helistab oma naisele .
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mhm, seda ma arvasingi :))
ImageImageImage
Post Reply