Alustab ühiseid filmivaatamisi uue hooga? Mina ja Live oleksime paugupealt nõus. Tulge Orkutisse arutama!
Ma siin Metsavanale käisin ühe idee välja. Soome film Hysteria, road-movie mis filmitud eestis ja eesti näitlejatega, sarnasused Jan Uuspõld läheb Tartuga, kuid tehtud 10 aastat varem.
Minugipoolest. Aga kuna Soprano viitas nüüd "publik vaatab koos ja naerab"-le, siis tekib paratamatult küsimus, kas me nüüd vaatame siis filmi ühel ajal (ja kommenteerime näiteks IRC'us) või teeme nagu vanasti arvustuste samaaegsete avaldamisega.
Uurisin siin filmibloge ja paistab, et Gang-pae on enda oma ära kaotanud. Kas kustutasidki lõplikult ära? Iseenesest olid sul ju konkreetsed ja korralikud kokkuvõtted, rääkimata huvitavatest filmidest, mida arvustanud oled. Gokuseni leidsin samuti su blogist.
IlseV wrote:Uurisin siin filmibloge ja paistab, et Gang-pae on enda oma ära kaotanud. Kas kustutasidki lõplikult ära? Iseenesest olid sul ju konkreetsed ja korralikud kokkuvõtted, rääkimata huvitavatest filmidest, mida arvustanud oled. Gokuseni leidsin samuti su blogist.
Tundub küll nii vist. Kahju.. :/ Leidsin ka tema blogi kaudu üsna mitu huvitavat filmi ja sellest ajendatuna hakkasin samuti näiteks "Gokuseni" vaatama.
IlseV wrote:Uurisin siin filmibloge ja paistab, et Gang-pae on enda oma ära kaotanud. Kas kustutasidki lõplikult ära? Iseenesest olid sul ju konkreetsed ja korralikud kokkuvõtted, rääkimata huvitavatest filmidest, mida arvustanud oled. Gokuseni leidsin samuti su blogist.
See blogi polnud mitte midagi erilist...
Aga nali naljaks. Kahju, kui noored nii kiirelt manala teele lähevad.
Kamoon kutid ja preilid! Puhkusel olete või? Blogipuu filmikanalis on juba 15 minu postitust järjest, kolm päeva pole siis keegi midagi kirjutada viitsinud või?
Trash wrote:Kamoon kutid ja preilid! Puhkusel olete või? Blogipuu filmikanalis on juba 15 minu postitust järjest, kolm päeva pole siis keegi midagi kirjutada viitsinud või?