Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Mis teema alla stand-up läheb?
Aziz Ansari: Intimate Moments for a Sensual Evening sobis mulle väga ja sellest saab teine stand-up DVD Eddie Murphy - Raw kõrval. Juba teel.
Pea kõik Ansari naljad on pärit otse elust - kohati tekib tunne nagu mingi tuttav killuvend räägiks oma päevast. Raaaaaaaandy tegelane on ka super - terane paroodia sadadest USA ringi rändavatest "seksikoomikutest"
Ainuke miinus: lühike raibe.
Muide, Raw saab hetkel hmv.com poest 100 krooniga kätte (postikulu hinna sees)
Aziz Ansari: Intimate Moments for a Sensual Evening sobis mulle väga ja sellest saab teine stand-up DVD Eddie Murphy - Raw kõrval. Juba teel.
Pea kõik Ansari naljad on pärit otse elust - kohati tekib tunne nagu mingi tuttav killuvend räägiks oma päevast. Raaaaaaaandy tegelane on ka super - terane paroodia sadadest USA ringi rändavatest "seksikoomikutest"
Ainuke miinus: lühike raibe.
Muide, Raw saab hetkel hmv.com poest 100 krooniga kätte (postikulu hinna sees)
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
0ll wrote:Mis teema alla stand-up läheb?
Aziz Ansari: Intimate Moments for a Sensual Evening
Stand-up teema. Vaatan isegi selle peagi ära. Raaaaaaaandy
Viimati: Surrogates 3/10
TRON - lapsena olen katkendeid näinud siit ja sealt. vaatasin ära, kuna tegu kultusfilmiga.. ja ofc tuleb detsembris järg välja. 28 years later. - 6/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Ultimate Cut versioon filmist "Watchmen". Ah sa raks, kus oli mammut. Ühe jutiga läbi vaadata aitas samal ajal RalfCasti saate tegemine, oli interaktiivsem ja nii. Lisamaterjalist ei huvitanud "Black Freighter" mind absoluutselt, kuid mõned vägivaldsemad lisastseenid olid päris pagana lahedad. Ilmselt on Director's Cut siis ka kõige parem. Aga tõepoolest, kolm ja pool tundi ning ainus vähegi pettumust valmistanud episood oli lõpus, kus Nite Owl II ja Rorschach läksid Ozy'le tuupi andma. Natuke madalalaubaline maadlemine niisuguse (post)modernse epicu kohta. Hindeks 8/10. Ja nüüd on valvuritest nii villand, et läheb vast tubli 2-3 aastat, enne kui selle uuesti vaatamise pealegi mõtleks. 
- LiveForThis
- Ristiisa

Brothers 7/10
The Messenger 8/10
Võrreldes The Messengeriga oli Sheridani Brothers kuidagi liiga turvaline ja tuttav, aga samas väga priimade näitlejatöödega. Eriti paistab silma Tobey Maguire. Spidey on suureks kasvanud
Lugu ei pakkunud suuri üllatusi või pöördeid, aga karakteriareng oli piisavalt tugev, et film muutuks hingeminevaks.
The Messenger 8/10
Võrreldes The Messengeriga oli Sheridani Brothers kuidagi liiga turvaline ja tuttav, aga samas väga priimade näitlejatöödega. Eriti paistab silma Tobey Maguire. Spidey on suureks kasvanud
Lugu ei pakkunud suuri üllatusi või pöördeid, aga karakteriareng oli piisavalt tugev, et film muutuks hingeminevaks.
Love in the Time of Cholera 10/10 Uskumatult ilus armastusfilm, millegiga võrrelda väga raske, elasin filmi nii sisse, et oleks seda veel paar tundi võinud vaadata, aga sai otsa
... täiesti ootamatult. Teksti osa oli super, näitlejatöö väga hea, Javier Bardem lausa suurepärane, täielik vastand filmi No Country for Old Men maniakile 
Scream - Ma ei tea mitu aastat tagasi ma seda viimati täies pikkuses vaatasin. Scary Movie rikkus Dewey ära.. irvitasin pidevalt. - 8/10
Päevik | 2021

Ralf wrote:Mina enam siia teemasse ei postita. Esiteks on filmipäevik juba niigi olemas ja teiseks on see väga puder ja kapsad, kui osa mõne filmi kohta käivatest kommentaaridest siin teemas on ja siis jälle teised arvamused filmi enda teemas - soovitan teilgi sama teha. Boikott!
Siin teemas on hea kommenteerida filme, mida andmebaasis pole.
Pop Star on Ice - Ei teadnudki, et tegu Sundance dokiga. Väga huvitav oli jälgida Johnny Weir'i tegemisi. Nii värvikas kuju lihtsalt. - 8/10
Päevik | 2021