Anna Torv
Anna Torv (eestikeelne nimi Tõrv) on sündinud Austraalias Melbourne'is ja üles kasvanud Queenslandis Golden Coastis. Tema isa on eesti juurtega Hans Tõrv. Tal on noorem vend Dylan. Anna on kasvanud üles ema Susaniga, kui ta 8-aastaselt isast võõrdus. Noorena meeldis talle surfata, ratsutada ja ujuda. Benowa keskkooli lõpetas ta 1996. aastal. Edasi läks ta näitlejaks õppima teatrikooli, mille ta lõpetas 2001. aastal. Ta on mänginud inglise sarjas "Mistress", kus ta kehastas Alexit ja sarjas McLeodi tütred" oli ta Jasmine McLeod. 2008. aastal sai ta peaosaliseks "Teadmata kadunud" loojate poolt loodud sarja "Fringe". Sarja võtteplatsil kohtas ta Mark Valley't, kellega ta 2008. aasta detsembris abiellus.
Ülevaate kirjutanud: _eesti999_
Täielikku tutvustust loe siit.
Anna Torv
Moderator: Meeskond
Ma jumaldasin teda "The Secret Life Of Us" e. Meie Salajane Elu sarjas. Fringe jäi mul kahjuks pooleli.. kuid juba ainuüksi Anna Torv'i pärast vaatan selle millalgi ära.
asd.. uni ründab.
asd.. uni ründab.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Anna Torv
Eesti juurtega isa?
Iga kord tema nime ekraanil nähes spekuleerisin, et äkki on Anna vene päritolu. Peale mõne video nägemist sain aru, et ta Austraaliast, kuigi nimi tundus ikkagi imelik. Oleks ma varem teadnud.