Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Jericho 2x01
Jeah, mõtlesin küll, et ei hakka enne terve season'i vaatamist seda teemat üksikult vaadatud episoodidega spämmima, aga pole midagi teha.
Niisiis- Jericho. Esimest hooaega fännasin need paar aastat tagasi, kui see meil telekast jooksis, päris kõvasti, aga teise hooaja vaatamine lükkus millegi pärast kogu aeg edasi... Kuni ma nüüd lõpuks need viimased 7 osa ette võtta otsustasin. Esiteks, pärast rohkem kui aasta pikkust vahet pole tegevusega järje peale saada üldse lihtne. Häguselt on muidugi midagi meeles, aga lüngad on siiski natukene liiga suured, et vaatamine täiesti sujuvalt kulgeks. Seda asjaolu ei tee ka lihtsamaks tõsiasi, et pea kõik uutest(??) tegelastest on sõjaväemundris sarnase välimusega tüübid. Keda ma üldse omavahel sassi ei aja. Not.
Ma ei tea, kas esimese hooajas seda lihtsalt ei eksisteerinud või ma ei teinud sellest siis välja, aga üks asi, mis mind nüüd häirima jäi oli selline üle vindi keeratud serioossus. (Täpselt see sama, mille pärast "Prison Break'i" viimased hooajad, imo, nõmedad on.)
Uus USA lipp on nice, tho.

Jeah, mõtlesin küll, et ei hakka enne terve season'i vaatamist seda teemat üksikult vaadatud episoodidega spämmima, aga pole midagi teha.
Niisiis- Jericho. Esimest hooaega fännasin need paar aastat tagasi, kui see meil telekast jooksis, päris kõvasti, aga teise hooaja vaatamine lükkus millegi pärast kogu aeg edasi... Kuni ma nüüd lõpuks need viimased 7 osa ette võtta otsustasin. Esiteks, pärast rohkem kui aasta pikkust vahet pole tegevusega järje peale saada üldse lihtne. Häguselt on muidugi midagi meeles, aga lüngad on siiski natukene liiga suured, et vaatamine täiesti sujuvalt kulgeks. Seda asjaolu ei tee ka lihtsamaks tõsiasi, et pea kõik uutest(??) tegelastest on sõjaväemundris sarnase välimusega tüübid. Keda ma üldse omavahel sassi ei aja. Not.
Ma ei tea, kas esimese hooajas seda lihtsalt ei eksisteerinud või ma ei teinud sellest siis välja, aga üks asi, mis mind nüüd häirima jäi oli selline üle vindi keeratud serioossus. (Täpselt see sama, mille pärast "Prison Break'i" viimased hooajad, imo, nõmedad on.)
Uus USA lipp on nice, tho.

Kopeerisin Soprano kaks viimast posti
Modern Family 1x13 "Fifteen Percent"
Cougar Town 1x13 "Stop Dragging My Heart Around"
Community 1x14 "Interpretive Dance"
The Office 6x13 "The Banker"
Parks and Recreation 2x14 "Leslie's House" - Ron Swansoni intervjuu oli geniaalne
Archer 1x03 "Diversity Hire"
The snowflake button makes it cold, cold cold
Set temperature makes it hold, hold, hold
The little flame makes it hot, ho...
Modern Family 1x13 "Fifteen Percent"
Cougar Town 1x13 "Stop Dragging My Heart Around"
Community 1x14 "Interpretive Dance"
The Office 6x13 "The Banker"
Parks and Recreation 2x14 "Leslie's House" - Ron Swansoni intervjuu oli geniaalne
Archer 1x03 "Diversity Hire"
The snowflake button makes it cold, cold cold
Set temperature makes it hold, hold, hold
The little flame makes it hot, ho...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- LiveForThis
- Ristiisa

LiveForThis wrote:Supernatural S04;E22 ja S05;E01
This is great!
Niiice, 10 osa veel ja saate reaalajas kaasa mölgriseda.
Rain wrote:How I Met Your MotherMother 2x16 - 10/10
Väga hea lõpp, te oleks pidanud mu naermist kuulma. Väga hull ikka.
See oli see koerte ja Barney etenduse osa, jah? Mis seal lõpus siis täpsemalt juhtus?
_________
Supernatural 1x01
Jeah, progress missugune. 110-ndat korda vaadates ei tundunudki see osa enam nii crazy-awesome. Osa tegevus leidis aset, btw, Jericho's, aga Jake'i ei näidanud kordagi. Arvatavasti sellepärast, et Jake poleks olnud piisavalt loll, et mingile võbelevale täiskasvanud Samarale küüti pakkuda. Jeeeez.
Chuck 3x05 - Kristik Kreuk =) - 8/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

How I Met Your Mother S01E07
How I Met Your Mother S01E08
Nice
How I Met Your Mother S01E08
Nice
Last edited by uLtImAtEcRiTiC on 25. January 2010, 22:17, edited 1 time in total.
Tuleb ruttu siia spämmida, enne kui seda teemat ka boikoteerima otsustatakse hakata ning iga postituse järele andmebaasi linke jagama kukutakse. (Muide, "Viimane film, mida vaatasite" teema osas, olen täitsa nõus uLtImAtEcRitiC'uga, et see on väga hea värskete emotsioonide jagamiseks. Nagu andmebaasis olevate filmide teema alla on mõtekam juba veidi põhjalikumalt kirjutada, aga samas on ju vaja kohe pärast filmi vaatamist värsked emotsioonid hingelt ära saada. Ja kui kass parajasti kadunud on, siis on "viimane film, mida vaatasite" selle jaoks ideaalne koht.
)
The IT Crowd 1x03
Kohati nagu pisut üle vindi keeratud (par example Jen'i naer), aga üldiselt väga vinge sari.
Desperate Housewives 5x1?
Dave-o, võta rahulikumalt- päris esimese astme mõrvaks seda küll nimetada ei saaks.
The IT Crowd 1x03
Kohati nagu pisut üle vindi keeratud (par example Jen'i naer), aga üldiselt väga vinge sari.
Desperate Housewives 5x1?
Dave-o, võta rahulikumalt- päris esimese astme mõrvaks seda küll nimetada ei saaks.