Emma Watson

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Emma Watson

Post by Kaido »

Emma Watson
Oxford, Oxfordshire, Inglismaa (15.04.1990)

Emma Watson, ehk laiemale avalikkusele tuntud kui Hermione osatäitja Harry Potteri saagast, sündis 1990 aastal Oxfordis, Inglismaal. Koolis on tüdruk võtnud osa paljudest näidenditest ja juba noorelt hiilanud enda erakordse teatraalsusega. Oma andekusega shokeeris ta paljusi õpetajaid ja produtsente. 2001. aastal tegi Emma enda debüüdi profesionaalse näitlejana filmis \"Harry Potter ja Tarkade Kivi.\" Kusjuures selle rolli võitis ta peale suuremõõtmelist konkurssi. Peale 1. Potteri filmi järgnesid järgmised ja praeguseks on ta osalenud juba neljas osas, ikka Hermione rollis.

Loe täielikku tutvustust siit
Last edited by Kaido on 27. November 2006, 15:47, edited 1 time in total.
miu
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by miu »

Ma mäletan, et kui ma esimest korda Potteri esimest osa nägin, siis ma vihkasin Watsonit. Ma ei tea küll miks. Ei, tegu on äärmiselt andeka neiuga.
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Fletcher »

miu wrote:Ma mäletan, et kui ma esimest korda Potteri esimest osa nägin, siis ma vihkasin Watsonit. Ma ei tea küll miks. Ei, tegu on äärmiselt andeka neiuga.

sama siin ;D
Image
Wedru
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Wedru »

ilus beib: :D
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

Ainuke, kes neist kolmest näidelda oskab on Rupert Grint.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Edvard wrote:Ainuke, kes neist kolmest näidelda oskab on Rupert Grint.

Ei saa tegelikult niimoodi öelda, Emma Watsonil ikka ilmekust jagub...
ImageImageImage
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

kkssuur wrote:
Edvard wrote:Ainuke, kes neist kolmest näidelda oskab on Rupert Grint.

Ei saa tegelikult niimoodi öelda, Emma Watsonil ikka ilmekust jagub...

Nojah,ok ütleme siis et Emma Watson on nendes filmides päris hea,aga Rupert Grint ikkagi kõige parem mu meelest :!:
asunsiin
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by asunsiin »

Mulle meeldib ka kõige rohkem Rupert Grint, kuidagi jääb silma lihtsalt ja muhedam on ka.
Mannavaht
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Mannavaht »

Teate mis on huvitav?

Watson on ainuke Harry Potteri triost(Radcliffe, Grint ja Watson), kes ei ole millegi muuga tegelenud. Radcliffe tegi külalisrolli mingis sarjas. Hahaha! Ta oli mingi skaut, kes võttis kondoomi taskust välja. Ma eriti täpselt ei mäleta. :D Ja ta on mänginud väikest David Copperfieldi. Raamatutegelast mitte mustkunstnikku!

Ja Rupert Grint mängib filmis "Driving Lessons". Ma olen treilerit näinud. Suht normaalne film tundub.

Watson võiks ka midagi kõrvalist teha. Ja muide! Käivad jutud, et Watson ei pruugigi enam 6.filmis mängida. See pole kindlasti 100% tõsi, aga mis te arvaksite sellest kui ta lahkub?
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mannavaht wrote:Teate mis on huvitav?

Watson on ainuke Harry Potteri triost(Radcliffe, Grint ja Watson), kes ei ole millegi muuga tegelenud. Radcliffe tegi külalisrolli mingis sarjas. Hahaha! Ta oli mingi skaut, kes võttis kondoomi taskust välja. Ma eriti täpselt ei mäleta. :D Ja ta on mänginud väikest David Copperfieldi. Raamatutegelast mitte mustkunstnikku!

Ja Rupert Grint mängib filmis "Driving Lessons". Ma olen treilerit näinud. Suht normaalne film tundub.

Watson võiks ka midagi kõrvalist teha. Ja muide! Käivad jutud, et Watson ei pruugigi enam 6.filmis mängida. See pole kindlasti 100% tõsi, aga mis te arvaksite sellest kui ta lahkub?

Täiesti ükskõik oleks, see oli ju ammu teada, et trio lõpetab, sest nad on liiga vanad selliste filmide jaoks, kus peab 16 aastast mängima, ise oled 19...Muidu absull ükskõik sellest...
ImageImageImage
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Kahju oleks küll, kui trio lahku läheks. Keemia nende vahel on päris hea..
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Mannavaht
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Mannavaht »

Vanus on tegelikult ju täitsa suva! Tom Felton, kes mängib Dracot on juba 19 või 20 :shokeeritud:

Paljud näitlejad mängivad endast nooremaid tegelasi. Kasvõi Mirtel Pohla ja Kadri Adamson. Paljud väiksemad tüdrukud jäid uskuma, et nad olidki 15-16 kui "Kodu keset linna" algas. Ja nägid kah piisavalt noored välja.

Ning Alan Rickman on üldse 60 ringis, kuid Snape peaks alles 40 millegagi olema.

Emma Watson ei näe muidu kah liiga vana välja. Ta arvatavasti ei taha enam kaasa teha. AGA mina tahaks küll kui arvestada seda kui palju ta iga filmi pealt teenib 8)
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mannavaht wrote:Vanus on tegelikult ju täitsa suva! Tom Felton, kes mängib Dracot on juba 19 või 20 :shokeeritud:

Paljud näitlejad mängivad endast nooremaid tegelasi. Kasvõi Mirtel Pohla ja Kadri Adamson. Paljud väiksemad tüdrukud jäid uskuma, et nad olidki 15-16 kui "Kodu keset linna" algas. Ja nägid kah piisavalt noored välja.

Ning Alan Rickman on üldse 60 ringis, kuid Snape peaks alles 40 millegagi olema.

Emma Watson ei näe muidu kah liiga vana välja. Ta arvatavasti ei taha enam kaasa teha. AGA mina tahaks küll kui arvestada seda kui palju ta iga filmi pealt teenib 8)

Snape peaks olema mingi 200 aastane, kui ta võlur on...
ImageImageImage
Mannavaht
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Mannavaht »

Forza wrote:Snape peaks olema mingi 200 aastane, kui ta võlur on...

Mida? :D
Mina küll midagi sellist ei tea.
V
Ristiisa
Ristiisa

Post by V »

Last edited by V on 09. August 2008, 07:44, edited 1 time in total.
Post Reply