Sajandi torm
Moderator: Meeskond
Sajandi torm
Sajandi torm
Storm of the Century
Sajandi torm on tulemas ja koos loodusjõududega saabub Little Talli sadamalinnakesse õudus ja üleloomulikud jõud. End Andre Linoge´ks (Colm Feore) kutsuv tegelase jõudmisega linna hakkavad inimesed surema, põhjust ei tea keegi. Samuti ei tea keegi, kuidas see mees saab iga inimese kohta intiimsemaidki saladusi teada. Ta nõuab vaid üht: "Andke mulle, mida ma tahan, ja ma lähen". Kuid mida võib salapärane võõras tahta? On oodata, et torm kogub jõudu...
Täielikku tutvustust loe siit.
Storm of the Century
Sajandi torm on tulemas ja koos loodusjõududega saabub Little Talli sadamalinnakesse õudus ja üleloomulikud jõud. End Andre Linoge´ks (Colm Feore) kutsuv tegelase jõudmisega linna hakkavad inimesed surema, põhjust ei tea keegi. Samuti ei tea keegi, kuidas see mees saab iga inimese kohta intiimsemaidki saladusi teada. Ta nõuab vaid üht: "Andke mulle, mida ma tahan, ja ma lähen". Kuid mida võib salapärane võõras tahta? On oodata, et torm kogub jõudu...
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 17. August 2005, 19:01, edited 1 time in total.
Andre Linoge kohta ei oska ma midagi öelda, aga kkssuur, vaata IMDB-st: http://www.imdb.com/title/tt0135659/ Filmi pealkirja kõrval on kirjutatud "Mini", mis tähendab, et see on mini-seriaal.
kkssuur wrote:ei, see ei ole miniseriaal, mine vaata ükskõik, millisesse eeesti filmipoodi, seal on see lihtsalt kahe videokassetina, nagu kill bill, star wars, ükskõik mis
Simpsonid, Seks ja linn, X-failid jne on kah ainult ühe või kahe DVD-na müügil. Lihtsalt need seriaalid pandi kokku üheks filmiks, kahele videokassetile.
Ühe korra olen näinud kogu seda kupatust, väga hea, väga meeldis, kurb lõpp aga mulle vahel meeldivadki filmid mis ei lõppe hästi, ikka natuke midagi reaalsemat ka, aga jaa mõnus on vaadata teki all ja juua teed kui filmis seal talv ja lumetorm, kui ma õigesti mäletan. : D
8/10 - vb annaks rohkem kui uuesti näeks, vaatasin seda 3-4 aastat tagasi ja eriti täpselt kõike ei mäleta.
8/10 - vb annaks rohkem kui uuesti näeks, vaatasin seda 3-4 aastat tagasi ja eriti täpselt kõike ei mäleta.
Andes ajale elu, anname elule aega.