Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Ghost Town - 7/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Adventureland - Jesse Eisenberg on parem versioon Michael Cera'st. Kristen Stewart oli jälle selline nagu ta mulle meeldib - mitte nagu Twilight'is. Igati mõnus kulgemine. - 7/10
PS! Kristen Wiig on igas filmis viimasel ajal. Ma ei tea kas see on hea või halb asi.
PS! Kristen Wiig on igas filmis viimasel ajal. Ma ei tea kas see on hea või halb asi.
Last edited by Ronet on 11. January 2010, 23:39, edited 1 time in total.
Päevik | 2021

Whatever Works - 9/10
Päevik | 2021

A Serious Man - öösel vaatasin. siiani ei oska.. öelda midagi. kuid siiski, kuradima nauditav. - 8/10
Päevik | 2021

KiiZ wrote:A Serious Man. Tõsiselt hea asi. Pani minu jaoks 2009. aasta kinni. Süsimust huumor, huvitavad, kohati pingelised situatsioonid ja Coenitele omaselt hästi kirjutatud karakterid. Awesome.
Level wrote:A Serious Man - öösel vaatasin. siiani ei oska.. öelda midagi. kuid siiski, kuradima nauditav. - 8/10
Luc wrote:A Serious Man
Ainuke hetkel südames tõsiselt kripeldav küsimus on.. Mida kuradit?!
Kurb, et paljud vaatavad "A Serious Man'i" koduste vahenditega ära, kui on teada, et film jõuab nii kui nii märtsi algul kinodesse.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

uLtImAtEcRiTiC wrote:Kodus kvaliteetse piraatkoopia vaatamine on IN,
uduse piraatkoopia vaatamine on OUT!
Kinos käimine on ka IN!
QFT
Ja tänapäeval on juba HD teleri pealt 1080p filmi vaatamine vastava helisüsteemiga samuti super (ning ei pea ju vaatama piraate).
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino