Ralf wrote:Või siis teen hoopis mina ja võitjatele loositakse välja mu "Alien: Resurrection" ja "A Clockwork Orange", mida keegi nähtavasti osta ei taha.
HÕU MATSH FOOR CWO ?
kas ma saan soodust, kui ma ütlen, et mul on 15 äkaunti ja ma hääletasin neist kõigist sinu kasuks ?
PS. Kas sa tahad, et ma ütlen mida sa selle Al.Ress-iga teha võid ??? Kui mul Alien VS Predator DVD alles oleks, siis ma pakuks vahetusvõimalust - igate aus värk, kumbki ei saaks mingit kasu.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
Ära seda nüüd küll tee. Ma arvaks, et mitte kumbki meist pole selle tiitli nimel senini midagi teadlikult teinud ning oleks üpriski muhe, kui see ka nii jääks.
Pealegi, võttes arvesse #filmiveeb kanali ja Ralfchati ja selle kuivõrd palju oled kõneaint pakkunud - nii teemade loomise/elustamisega, kui ka sellega, et sa oled Ralf -, siis minule tundus su vahepealne kindel esikoht palju õiglasem.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
Ja Jolt on ühe häälega ette rebinud! Ralf'il on veel 23 tundi aega seis tasa teha. Võitlus ON pingeline. Milleks on Ralf võimeline, et esikoht endale napsata? Kas Jolt tõepoolest ei hooligi võidust, nagu ta varem mainis? Või oli see lihtsalt kaval taktika konkurentide kõrvaldamiseks? Püsige lainel, vastused nendele küsimustele selguvad juba täna, "Filmiveebi aasta foorumlase" ülipõnevas finaalis!
Ralf wrote: Mul on tegelikult väga savi, kumb rohkem hääli saab - uhke ja rõõmus olen siiski. Võidumehed on siin kõik nominendid...
Loser talk! Sellise jutu peale need reitingud langevadki. Vaatajad tahavad näha verd!
Ralf wrote:... välja arvatud Garli oma hädise ühe häälega.
Garli'l on (kahtelamata) välja töötatud kaval strateegia, mille tulemusi saame näha meie saate, (nimetagem seda siinkohal nii), ülipõnevas finaalis. Stay tuned!
Täna on vist viimane hääletamise päev. Saab võitjale õnne ja edu soovida. Kui maailm oleks veelgi arenenum ja teleportimine võimalik, toimuks kindlasti suursugune auhinnatseremoonia keebi ja krooniga ning kõik kaotanud fv-lased tõstaksid klaasi "long live, Jolt" saatel. Tegelikult ilus, kui ka viik oleks juhtunud, sõbralik ja nii.
Kuna ma siiski ennast ka nominentide seas leidsin, siis tänks neile kuuele, kes mind oma hääle vääriliseks pidasid. Heas mõttes šokeeriv üllatus oli/on.