Parim popkornifilm sellel aastal! Lõputu lõbu, naljakas dialoog, ajuvaba stsenaarium, kerge annus gore'i ning saabki sellise meelelahutusfilmi nagu Zombieland.
8/10
Tere tulemast Zombimaale
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Meeldis küll. Leidlik, naljakas ja kuradi meelelahutuslik. Ainsana häiris see, et zombisid polnud piisavalt. Kui mõnes märulirohkemas stseenis neid tarvis oli, kargasid nurga tagant välja küll, aga kui peategelased autos ringi sõitsid, ei olnud neid kuskil näha - see tundus veidi kummalisena. Zombid on vähemalt minu jaoks mõjusad vaid siis, kui neid hordides on, ja seda sai näha vaid lõpus, ja ega siiski neid nüüd üleliia palju ei olnud. Siiski tubli 6,5/10.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Kuskohas need naljad seal filmis veel olid??
Ma naersin kokku mingi 4 korda terve filmi vältel. Ülejäänud korrad olid rohkem niisama muhelemised.
Aga muidu midagi erilist ma selles filmis ei näe, võiks isegi öelda, et Doghouse'ga samal tasemel.
Mõtlesin kaua aega, et kas panna 5 või 6, lõpuks jäin 6 peale, kuna see on suht hea popkornikas.
Aga muidu midagi erilist ma selles filmis ei näe, võiks isegi öelda, et Doghouse'ga samal tasemel.
Mõtlesin kaua aega, et kas panna 5 või 6, lõpuks jäin 6 peale, kuna see on suht hea popkornikas.
-
Highlander
- Teadmata kadunud

Highlander wrote:Mina küll naersin suht tihtiHea film
8/10
Second that!
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Tere tulemast Zombimaale
Vaatasin ka selle ära. Nime kuuldes ei lootnud midagi erilist, kuid IMDb kõrge hinne andis veidi usku. Ja see kõrge hinne on vägagi põhjendatud. Selline žanr on minu lemmik ja kuna sellisest žanrist (häid) filme on raske leida, siis sobis see vägagi.
Hindeks paneksin 9/10.
Hindeks paneksin 9/10.
Ei tea, kas ais oli setlskonnas, aga kordusvaatamisel tundus asi isegi üllatavalt parem, märkasin huumorit, mida ma esmakordsel vaatamisel ei märganud ja üleüldse oli huvitavam. Muudan oma hinnet 6'lt 8/10-le.
Fucking awesome.