Ülivõrdes hea oli selle looga trippida, tõusis mu Bowie toppi kohe. Muidu "Low" ongi väga lahe album, aga kaines olekus suudan paremini just plaadi esimesel poolel olevaid hoogsaid ja kaasakiskuvaid poplugusid hoomata. Teisel poolel olev ambient aga nõuab poole suuremat pühendumust. Bowie mitmekülgse diskograafia puhul meeldibki mulle kõige rohkem see, et seal on iga tuju jaoks midagi.
2935. Metric - [Live It Out #04] Too Little, Too Late
Pole Metric'usse mitte kunagi süvenenud, vaid kuulanud natuke siit-sealt. Nüüd shuffle viskas selle loo peale ja täielik EARGASM. Pean nende muud kraami ka kuulama.
Emily Haines'il on muide veel kaks sooloalbumit (esimene neist on sealjuures väga haruldane ja praktiliselt kättesaamatu) ja ta on liige bändis Broken Social Scene. Peaks ise ka Metric'usse rohkem süvenema.
The Psychedelic Furs - [Talk Talk Talk #07] It Goes On
Last.fm soovitas seda bändi. Päris hea.
KiiZ wrote:Viimati kuulatud: David Bowie - Warszawa
Ülivõrdes hea oli selle looga trippida, tõusis mu Bowie toppi kohe. Muidu "Low" ongi väga lahe album, aga kaines olekus suudan paremini just plaadi esimesel poolel olevaid hoogsaid ja kaasakiskuvaid poplugusid hoomata. Teisel poolel olev ambient aga nõuab poole suuremat pühendumust. Bowie mitmekülgse diskograafia puhul meeldibki mulle kõige rohkem see, et seal on iga tuju jaoks midagi.
Mulle valmistas "Low" kerge pettumuse just selle teisel poolel toimuva stilistilise muutuse pärast. "Hunky Dory" on muidu lemmik Bowie album.