Videomängud
Moderator: Meeskond
Minu arust on Red Alert 3 seeriast vabalt kõige nõrgem...
Ise mängin praegu Nintendo DS peal järgmisi mänge: Rhythm Heaven, Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure ja The World Ends With You.
Sega Mega Drive peal näppisin eile Castlevania: The New Generation'it ja Lion King'i.
XBOX peal on pooleli True Crime: New York City.
PC peal Beneath a Steel Sky.
Oleks vaid seda aega....
Ise mängin praegu Nintendo DS peal järgmisi mänge: Rhythm Heaven, Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure ja The World Ends With You.
Sega Mega Drive peal näppisin eile Castlevania: The New Generation'it ja Lion King'i.
XBOX peal on pooleli True Crime: New York City.
PC peal Beneath a Steel Sky.
Oleks vaid seda aega....
Hetkel uuesti Half-Life 2 käsil peale seda kindlasti Episode One ja Two. Võiks ometi Episode Three välja tulla, selle aasta lõpus lubas küll Valve täpsema kuupäeva teada anda.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”
Steam'i jõulud on olnud väga soodsad. 
Foorumis kinkis üks lahke kanadalane väiksele vennale Mirror's Edge'i, kuna ise ei saanud selleks ajaks raha SEB arvele. Hind oli soodne €3,74. Mulle kinkis üks austraallane samal põhjusel Torchlight'i, mis oli sel päeval naeruväärsed €3,99. Järgmised jõulud tahaks neile tüüpidele midagi vastu kinkida või enne seda, kui midagi head ja soodsat vastu sillerdab. Tõeliselt muhe foorum on Steam, inimesed keda pole kunagi kohanud ja ei kohtagi, ostavad sulle mänge, ise midagi vastu tahtmata. Jõulud küll, aga kui keegi foorumis hädast välja aitab, siis on ikka kombeks PayPal'iga raha üle kanda. Lahkeid inimesi veel leidub ja see teeb südame soojaks.
Esmaspäev ostsin ise, kui raha lõpuks kohale jõudis, Braid'i €2,24'e eest ja suurele vennale DiRT'i €9,99'e eest. DiRT'i tahaks ka ise pelada, pole pikka aega rallit sõitnud. Hetkel mängin Braid'i ja World of Goo'd. Mõlemad on head, aga võivad ka sita keema ajada aegajalt.
Braid'i soundtrack on siga hea...
http://magnatune.com/artists/albums/braid-soundtrack/
Foorumis kinkis üks lahke kanadalane väiksele vennale Mirror's Edge'i, kuna ise ei saanud selleks ajaks raha SEB arvele. Hind oli soodne €3,74. Mulle kinkis üks austraallane samal põhjusel Torchlight'i, mis oli sel päeval naeruväärsed €3,99. Järgmised jõulud tahaks neile tüüpidele midagi vastu kinkida või enne seda, kui midagi head ja soodsat vastu sillerdab. Tõeliselt muhe foorum on Steam, inimesed keda pole kunagi kohanud ja ei kohtagi, ostavad sulle mänge, ise midagi vastu tahtmata. Jõulud küll, aga kui keegi foorumis hädast välja aitab, siis on ikka kombeks PayPal'iga raha üle kanda. Lahkeid inimesi veel leidub ja see teeb südame soojaks.
Esmaspäev ostsin ise, kui raha lõpuks kohale jõudis, Braid'i €2,24'e eest ja suurele vennale DiRT'i €9,99'e eest. DiRT'i tahaks ka ise pelada, pole pikka aega rallit sõitnud. Hetkel mängin Braid'i ja World of Goo'd. Mõlemad on head, aga võivad ka sita keema ajada aegajalt.
Braid'i soundtrack on siga hea...
http://magnatune.com/artists/albums/braid-soundtrack/
Xboxi peal pelan atm Left 4 Dead, Skate 2, Dragon Age, Borderlands, Explison Man , Peggle jne. Noh mitte kõik korraga a tihedalt, PS3l on pooleli Ratchet and Clank Crack in time ning God Of War Collection ja Wiil New Super Mario Bros Wii. Tglt mario läbi tehtud, a nüüd otsin seal kõiki kopikaid ja secret endingi.
Nutty Female Gamer, SO Nutty, So Crazy!
- Ralf
- love <3
AvP_75 wrote:Hakkasin sülearvutil mängima Fallout 1 & 2.
"Fallout Tactics : Brotherhood of Steel" on muide päris lahe. Mängin muide ise ka hetkel vahelduva eduga "Fallouti" ja selle järge. Teisele osale leiab Internetist ka patchi, millega saab mängu suurema resolutsiooni peal jooksutada. Optionsist soovitaks ka Combat Speed maksimumi peale tõsta, vastasel juhul venib mõni käik ikka väga pikaks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

- lostinthemist
- Ristiisa

Ralf, kuidas sul õnnestus Deathclaw ära tappa esimeses mängus missiooni käigus? Ma olen igatipidi üritanud teda tappa, aga see raibe on meeletult tugev.
Ma isegi proovisin seda varianti, et üritasin Iani ja koera abiga teda tappa, ehk siis kuna Deathclaw ainult mind üritab tappa esiteks, siis jooksen mööda koobast ringi ja kõrvaltegelased teevad, mis vähegi suudavad. Ilmselgelt see meetod ei töötanud.
Ma isegi proovisin seda varianti, et üritasin Iani ja koera abiga teda tappa, ehk siis kuna Deathclaw ainult mind üritab tappa esiteks, siis jooksen mööda koobast ringi ja kõrvaltegelased teevad, mis vähegi suudavad. Ilmselgelt see meetod ei töötanud.
Ma küll pole esimest miljon aastat mänginud aga kui sa teda hetkel ära tappa ei suuda, siis rända ringi ja kogu leveleid. Äkki leiad ka parema armori või relva...
Väheke infot:
Väheke infot:
* Deathclaws are not affected by the Animal Friend perk.
* The Deathclaw located in the Deathclaw's Lair has 250 HP and grants 1000 XP.
* The Mother Deathclaw located in the basement of the Deathclaw Warehouse in the Boneyard has 320 HP and grants 1500 XP.
- LiveForThis
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Keegi siit Soldier of Fortune II: Double Helix'iga tegeleb? Asusin üle pika aja jälle multiplayeri kallale. Liigun serverites ringi nime sgtf_danger (totakalt "mehine" nimi, kuid nii ta juba kord jäi) all.
Üks lõbusamaid FPS'e minu meelest, vähemalt võrgus mängimiseks. Mõnusalt kreisi (loe: verine) ka veel, saab kaasmängijatel jäsemeid küljest lasta ja värki.
Üks lõbusamaid FPS'e minu meelest, vähemalt võrgus mängimiseks. Mõnusalt kreisi (loe: verine) ka veel, saab kaasmängijatel jäsemeid küljest lasta ja värki.
- Spellbound
- Ristiisa

Mängisin seda mingi aeg tagasi nii et vähe polnud, aga ma ei teagi, miks enam ei mängi. Tüütas vist ära, lasin maha, ei teagi enam kus teine on.
Lemmikserver oli mingi rockcafe või midagi taolist
Lemmikserver oli mingi rockcafe või midagi taolist
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1