Oi, Tujurikkuja oli ainuke põhjus, miks oleks võinud vana-aasta teleri ees veeta, aga seekord tuleb panustada korduse peale. Isegi ei riku momenti juutuubi-klippidega ning püüan õige ajani ära oodata. Pühapäev pool üheksa, siit ma tulen.
Edekabel oli kunagi minu arust üks parimaid aastavahetuse saateid, aga viimaste aastatega on see päris allakäinud, nii, et eile enam ei viitsinud vaadatagi.
See-eest olid jälle libauudised 2009, millele täiesti juhuslikult peale sai satutud, üsna naljakad. Kõnnisaatjad oleks igal juhul vajalikum ametipost kui reisisaatjad.
Libauudiseid õnnestus ka mul vaadata, aga minu arvates olid need eelmisel aastal pisut paremad. Ja raadiost on ka vahetevahel naljakamaid kuulda olnud.
Lugesin Olavi Pihlamägi ("meediategelane") kriitikat aastavahetusprogrammide kohta ja minu arust ei saaks enam rohkem mööda panna. Enam-vähem kõik oli minu arust risti vastupidi
LiveForThis wrote:Püha Tõnu Tujurikkujas oli suhteliselt labane. Ei meeldinud eriti. Film oli mulle meelepärane ja seetõttu oli seda pila piinlik vaadata.
Vaidlen vastu. Täiesti paljudel inimestel ongi mingi kummastav hirm mustvalge filmi suhtes ja fraasis "see on mustvalge film, vaataja ei saa midagi aru" on palju rohkem tõttu, kui sooviks. See et algmaterjal on sümpaatne ei välista, võimalust pila üle naerda.