Aasta naisosatäitja 2009
Aasta naisosatäitja 2009
2009. aasta naisosatäitja nominendid on:
- Zoe Saldana (Avatar)
- Mélanie Laurent (Inglourious Basterds)
- Charlotte Gainsbourg (Antichrist)
- Zooey Deschanel (500) Days of Summer)
- Diane Kruger (Inglourious Basterds)
- Zoe Saldana (Avatar)
- Mélanie Laurent (Inglourious Basterds)
- Charlotte Gainsbourg (Antichrist)
- Zooey Deschanel (500) Days of Summer)
- Diane Kruger (Inglourious Basterds)
- Ralf
- love <3
Niisiis, teeme otsad arutlusega lahti. Ma pole tegelikult üllatunud, et nii Laurent kui Kruger naisosatäitja nominatsiooni said, kuid iseloomu, tegelase ja välimuse poolest meeldis mulle Kruger rohkem. Hääle sai aga Charlotte Gainsbourg "Antichristi" eest.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

Diane Kruger... minu jaoks oli tema tegelaskuju märkimisväärselt huvitavam kui Laurenti oma (kuigi see struudlistseen ja pingelang tolle lõpus on võimsad ning mõjuvad - igal vaatamisel) ja kuigi see on mingil määral stsenaariumi teema, siis suuresti loeb ka esitus.
Antichrist on mul nägemata ja kuna see paistab olevat tüüpiline Trier oma tüüpilise publiku poole suunatud piinamisega (kokkuvõttes, kino on siiski ju tema kodu ja kõik meie oleme seal vaid külalised, kellele pole antud luba tunda end sama vabalt nagu iseenda kodus), siis võibolla ei viitsi ma seda mitte iialgi vaadata.
Antichrist on mul nägemata ja kuna see paistab olevat tüüpiline Trier oma tüüpilise publiku poole suunatud piinamisega (kokkuvõttes, kino on siiski ju tema kodu ja kõik meie oleme seal vaid külalised, kellele pole antud luba tunda end sama vabalt nagu iseenda kodus), siis võibolla ei viitsi ma seda mitte iialgi vaadata.
- Spellbound
- Ristiisa

Vaatamata sellele, et Antchrist on veel nägemata valisin siiski Krugeri ja seda ainuüksi Tarantino poolt talle sobitatud rolli tõttu, mis tagas selle, et nägin Krugerit rollis, mis muutis arvamust tema kui näitleja vastu ja üleüldse suutis ta anda meeldejääva etteaste.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa