Räpane Mackey
Moderator: Meeskond
Räpane Mackey
Räpane Mackey
The Shield (2002 – 2008)
Kapten David Aceveda (Benito Martinez) tahab oma Los Angelese jaoskonna piirkonna inimestele ohutuks teha. Seejuures on poliitiliselt ambitsioonikal Davidil pinnuks silmas politsei löökrühm, mis detektiiv Vic Mackey (Michael Chiklis) juhtimise all kuritegevust oluliselt vähendada. Nende meetodid ei ole küll alati rangelt määrustikku järgivad, kuid tulemused räägivad enda eest ja meeskond hoiab kokku, mistõttu on raske nende vastu midagi leida.
Loe täielikku tutvustust siit
The Shield (2002 – 2008)
Kapten David Aceveda (Benito Martinez) tahab oma Los Angelese jaoskonna piirkonna inimestele ohutuks teha. Seejuures on poliitiliselt ambitsioonikal Davidil pinnuks silmas politsei löökrühm, mis detektiiv Vic Mackey (Michael Chiklis) juhtimise all kuritegevust oluliselt vähendada. Nende meetodid ei ole küll alati rangelt määrustikku järgivad, kuid tulemused räägivad enda eest ja meeskond hoiab kokku, mistõttu on raske nende vastu midagi leida.
Loe täielikku tutvustust siit
Mul kõik hooajad olemas. Ka selle sarja paadunud fänn. Viienda hooaja lõpp mõistagi ei meeldinud, sest oli ju Lem mu üks lemmik-tüüpe Strike-Teamist. Kuues hooaeg on juba hoopis teine ooper, selline kassi-hiiremäng.. Kuuenda lõpp jääb ka, nagu ikka, ülimalt lahtiseks, aga noh, mis teha.. peab ootama seitsmendat.
Michael Chiklis sobib sellesse Vici rolli nagu valatult ning Walton Goggins Shaneina on ka hea vaadata, ainuke, kes seal suitsu kimub nii tihedasti
(aga mitte see pole ainuke vaadatav külg tema juures, näitleb viimase peal hästi). Nagu juba öeldud, Kenny Johnson oli kuni viienda lõpuni Lemina mu lemmik, aga mis sa teed, ega head asja kauaks ole
. Sarjale kindlasti 10/10.
Michael Chiklis sobib sellesse Vici rolli nagu valatult ning Walton Goggins Shaneina on ka hea vaadata, ainuke, kes seal suitsu kimub nii tihedasti