Unetud (postitada vahemikus 00:00 - 06:00 !!!)
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

Tasa!
Äkki keegi kuuleb, et sa siin nii valjult räuskad. Tullakse veel unise peaga näopeksuga kostitama.
Teadagi missugused need pahurad unimütsid on
World Greatest Dad? Olen kuulnud sellest. Tundub tüüpiline ajaviide olevat, kuigi Williams on lahe ja IMDB püüab ka teisiti väita.
Võtab ette.
Aga tõesti, mu silmad valutavad. Mis värk on?
Äkki keegi kuuleb, et sa siin nii valjult räuskad. Tullakse veel unise peaga näopeksuga kostitama.
Teadagi missugused need pahurad unimütsid on
World Greatest Dad? Olen kuulnud sellest. Tundub tüüpiline ajaviide olevat, kuigi Williams on lahe ja IMDB püüab ka teisiti väita.
Võtab ette.
Aga tõesti, mu silmad valutavad. Mis värk on?
- Ralf
- love <3
Soprano wrote:World's Greatest Dad on 7/10 vilm.
Ja sealjuures veel üllatavalt fucked up. Minu tass teed.
Olen täpselt selle koha peal, kus Robin Williams oma poja eest kirja kirjutab. Soprano teab, millest räägin.
Vihkan Daryl Sabarat nii väga. Ta on minust muide täpselt aasta noorem. Meie sünnipäevadel on ainult kaks päeva vahet.
- Ralf
- love <3
Vilmifeeb on täna kuidagi erakordselt vaikne olnud. Päeva alguses olid mõned mahlased postitused, kuid pärast lõunat täielik vaikus. Aeg-ajalt vaid paar kribalat.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
JazZ- wrote:Loodan, et kuulujutud, et homme kell 8 üles tuleb tõusta, on selged liialdused.
Heh, mu äratus tiriseb kindlasti täna kell 7:20 ja põhimõtteliselt pean ma ka siis üles tulema... olin tubli, ja läksin südaöö paiku juba teki allagi ära, et siis nüüd jälle üles tulla, unetuse esimesed sümptomid vist.
Aga Ralf, kaota vaikus ise ära.
- Spellbound
- Ristiisa

Ralf, karju. Äkki keegi kuuleb ja tuleb siia.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

IlseV wrote:...olin tubli, ja läksin südaöö paiku juba teki allagi ära, et siis nüüd jälle üles tulla, unetuse esimesed sümptomid vist.
Kindla peale on!
Kusjuures olin pikka aega üsna kindel, et ka mul on kallal kergemat sorti insomnia. (Endal kõikvõimalike haiguste diagnoosimine on tegelikult üks mu lemmik part-time ajaviiteid. Päris kurb oli kohe, kui psühholoogia, kus erinevatest võimalikest disorderitest üsna palju juttu tuli, läbi sai. Vähemalt on mulle jäänud Google.)
Anyways, järelemõeledes pole insomnia omamine sugugi nii vähe tõenäoline, sest see on vist kõige levinum unehäire üldse.
Ja nüüd mind häirib kohutavalt, et tean "kellega on tegu" mängus Ralf'i küsitud teose autorit (hmm, huvitav küll, miks just tema?) ja teose pealkirja, aga mitte kuskilt pole võimalik leida, kellest teoses jutt käib. Ausõna- mitte kuskilt. Igatahes on see küsimus nüüd ärritavalt painama hakanud. Vastake keegi ära. Palun!
Edit:
Hahaa, Spellbound ja LiveForThis on omavahel juba interneti vahendusel suhtlema hakanud.
Anyways, kõlab "teeme ühe Supernatural'i" väga hästi. "Supernatural" on uus turakas!
Last edited by JazZ- on 30. December 2009, 02:27, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
JazZ- wrote:Ja nüüd mind häirib kohutavalt, et tean "kellega on tegu" mängus Ralf'i küsitud teose autorit (hmm, huvitav küll, miks just tema?) ja teose pealkirja, aga mitte kuskilt pole võimalik leida, kellest teoses jutt käib. Ausõna- mitte kuskilt. Igatahes on see küsimus nüüd ärritavalt painama hakanud. Vastake keegi ära. Palun!
Annan vihje: ma olen selle kirjaniku vennapoeg.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Jeehs, 99 postitust veel ja ma saan Ristiisaks!

Anyways, paistab, et mind vaevanud insomnia on nüüd teadmata kadunud (nagu Jack ja Kate, hihii). Ehk siis lähen ära magama.
Kui täna juba "That 70's Show" tsiteerimiseks läks, siis see ütlus läheb (juhuu, nagu Elmari sooviraadios) nendele, kes ka kunagi magama otsustavad minna- Sleep tight. And don't let the bed bugs but their foot in your ass.

Anyways, paistab, et mind vaevanud insomnia on nüüd teadmata kadunud (nagu Jack ja Kate, hihii). Ehk siis lähen ära magama.
Kui täna juba "That 70's Show" tsiteerimiseks läks, siis see ütlus läheb (juhuu, nagu Elmari sooviraadios) nendele, kes ka kunagi magama otsustavad minna- Sleep tight. And don't let the bed bugs but their foot in your ass.