Piraatlus
Moderator: Meeskond
Hetkel kasutan ise Arest ja soovitan teil sama. Kui veidike kannatust on, siis saab sealt päris hästi filme tirida.
1. Tõmba endale Ares Lite Edition.
2. Installeeri ära.
3. Filmide otsimiseks on "Search". Alguses ma proovisin filme otsida nii, et panin mingi kindla filmi nime, kuid siis ei tulnud eriti midagi. Nüüd panen otsingusse märksõnadeks "DVD", "rip", "2005", "Unrated", "The" jne. Ja vastuseid tuleb vahel sadu ja nendest valin välja filmid, mis tunduvad huvitavad. Kindlasti tuleks jälgida, et film oleks vähemalt 650MB suur ja soovitan teil eelkõige .avi failiformaadiga filme tõmmata. Edasi tuleks vaadata nimekirja "Status"-e järgi. Kõige parem oleks, kui Status oleks vähemalt kaks tärni, aga igal juhul ei pea olema. Mitme tärniga laevad lihtsalt veits kiiremini.
4. Vajuta nime peale ja hakka downloadima. Kohalejõudmise ajad on väga erinevad. Alates 5-st tunnist, kuni 2 nädalaga. Aga mulle on enamuses jõudnud kohale 6 tunni - 5 päevaga. Kannatust peab olema
5. Ära unusta, et piraatlus on tegelikult kuritegu, mille eest võidakse karistada.
1. Tõmba endale Ares Lite Edition.
2. Installeeri ära.
3. Filmide otsimiseks on "Search". Alguses ma proovisin filme otsida nii, et panin mingi kindla filmi nime, kuid siis ei tulnud eriti midagi. Nüüd panen otsingusse märksõnadeks "DVD", "rip", "2005", "Unrated", "The" jne. Ja vastuseid tuleb vahel sadu ja nendest valin välja filmid, mis tunduvad huvitavad. Kindlasti tuleks jälgida, et film oleks vähemalt 650MB suur ja soovitan teil eelkõige .avi failiformaadiga filme tõmmata. Edasi tuleks vaadata nimekirja "Status"-e järgi. Kõige parem oleks, kui Status oleks vähemalt kaks tärni, aga igal juhul ei pea olema. Mitme tärniga laevad lihtsalt veits kiiremini.
4. Vajuta nime peale ja hakka downloadima. Kohalejõudmise ajad on väga erinevad. Alates 5-st tunnist, kuni 2 nädalaga. Aga mulle on enamuses jõudnud kohale 6 tunni - 5 päevaga. Kannatust peab olema
5. Ära unusta, et piraatlus on tegelikult kuritegu, mille eest võidakse karistada.
Robert wrote:Ära unusta, et piraatlus on tegelikult kuritegu, mille eest võidakse karistada.
Jaa, praegu on veel ilusad ajad, saab piraaditseda jne... Paarisaja aasta pärast meenutatakse muinasjutulisi aegu, kui piraadid veel filme tõmbasid... Nagu praegu loeme põnevaid jutte, vaatame filme piraatidest - mereröövlitest
Irw
täiesti võimalik. Ise kasutan BitCometit (kah väga hea proge ja viirusevaba) ja selle programmiga saab tõmmata torrenteid mida leiab erinevatelt lehtedelt (torrentspy.com jne.). Ja filme soovitan tõmmata .mov formaadis, sest siis on kvaliteet palju parem. Mina tõmban filme, mis on u. 800mb-1500mb. Nt. 1.40 gb suuruse faili tõmbamiseks kulus 56 tundi (aga eks see oleneb ikka neti kiirusest). MA EI POOLDA PIRAATLUST, MA OLEN SELLE VIHKAJA, aga millegipärast tõmban ikka filme
.
Kasutan BitTornadot, sest:
1. Torrentite valik on tohutult suur, kõik filmid, mida tahan saada, on olemas..
2. Programm on täiesti Ad-Ware vaba..
Miinuseks võiks muidugi tuua väga varieeruva kiiruse, vahest tuleb filmi nädalaega oodata..
(Kuigi tõmban palju filme, leian ma, et kui film sulle meeldib, siis sa selle ka ostaks..)
1. Torrentite valik on tohutult suur, kõik filmid, mida tahan saada, on olemas..
2. Programm on täiesti Ad-Ware vaba..
Miinuseks võiks muidugi tuua väga varieeruva kiiruse, vahest tuleb filmi nädalaega oodata..
(Kuigi tõmban palju filme, leian ma, et kui film sulle meeldib, siis sa selle ka ostaks..)