Nestonia wrote:mul on hea meel, et meeldis, heli ja pildikvaliteet pole kiita tõesti, aga metegime selle filmi digifotokaga, see peaks olema põhjendus ops:
Robert wrote:Kõik küsimused saab ka ühe postitusega küsida. Seda nimetatakse spämmimiseks, mida võidakse karistada bänniga.
Kui ma seda teeksin, siis ma käiksin pinda Cochrane'ile, kellele ei meeldi pikad tsiteerimised, nii, et mul on valida, kas spämm ehk bänn või käia pinda Cochrane'ile...
Nestonia wrote:[quote="kkssuur"]Ja kavatsed veel teha või?
kui aega leiab siis kavatsen midagi uut välja mõelda
film peaks olema ka digi plaadil
Amatöörfilmid sinna eriti tihti ju ei satu...l :roll:[/quote] Vahpeal oli seal minuteada kinobussis valmistatud amatöörfilmid ja Tapja õllejogurt on ka olnud.
Jah, ma arvan, et Digi oleks kindlasti ka teisi amatöörfilme enda plaadile võtma, sest "Tapja õllejogurt" oli seal ja need kinobussi värgid kah. Viimased olid minu arust täielik saast.
Robert wrote:Jah, ma arvan, et Digi oleks kindlasti ka teisi amatöörfilme enda plaadile võtma, sest "Tapja õllejogurt" oli seal ja need kinobussi värgid kah. Viimased olid minu arust täielik saast.
suuremjagu amatöörfilmidest eestis on saast, mitte, et ma enda oma kiidaksin vaid lihtsalt, keegi ei viitsi vaeva näha