Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Wallace and Gromit in 'A Matter of Loaf and Death' - 8/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
kbong wrote:Vaatasin parajasti Paranormal Activity't, kui ebamaine jõud mu arvuti välja suretas. Noh, nii palju kui vaadatud oli, tundus küll üsna halb film olevat.
Õhtut saab sisustada nüüd otsides lahendust probleemile, miks peale õnnetust ükski HD rip enam korralikult ei jookse.
Huvitav juhus, sest vaatasin seda just eile õhtul samuti. Ainult selle vahega, et sain lõpuni vaadatud ja jättis pigem positiivse mulje.
KiiZ wrote:Huvitav juhus, sest vaatasin seda just eile õhtul samuti. Ainult selle vahega, et sain lõpuni vaadatud ja jättis pigem positiivse mulje.
No, olen kindel, et mu arvamus muutub peale seda kui ma ta lõpuni ära vaadanud olen - oleneb muidugi kas jätab veel halvema maitse suhu või paneb hea lõpp mind eelneva keskpärase mineku unustama.
Ralf wrote:Mul omakorda läks filmi vaatamise ajal laualambi pirn sähvakaga läbi. Veidi spooky tunne tekkis küll.
Peale selle, et mu arvuti kurja vaimu poolt üle võeti, tundus mulle ka, et külmkapp sattus poltergeisti võimu alla - hakkas teine koledaid hääli tegema. Üldse tundus, et enda elamises olevate häälte ja helide kuulamine oli kordades õudust tekitavam, kui ekraanilt kumavad liikuvad uksed.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Garli wrote:Halloween (2007)
Minu arust igati kõbus remake. Props Zombie'le. Vaatan tema H2 ka ära täna öösel veel, kui viitsin.
Vaatasin H2 ära paar õhtut tagasi. Kuigi arvasin algul, et pettun täiega, siis nii hull ei olnudki. Rob Zombie groteskne ja grindhouselik stiil mõjuvad seeriale värskendavalt ja kui seda filmi eelarvamusteta vaadata, võib isegi meeldivalt üllatuda. Samas, midagi erilist ta ei ole, vaatasin lihtsalt sellepärast, et olen muude Zombie filmide suur austaja.
Närvi ajab see, et nüüd on kolmas osa ka plaanitud ja Zombie pole sellega kuidagi seotud. See tähendab seda, et tsükkel hakkab uuesti pihta ja lõpuks on Zombie alustatud seerias ka kümme osa jne. Kuradi pask, ma ütlen.
Ma vaatasin ka Zombie H2 ära veel enne magamaminekut ja jäin rahule. Ja täpselt sama asja mõtlesin, kui nägin et H3'l polegi Zombie't eesotsas.
Ja mul alles tekkis huvi Zombie varasema kraami vastu. Nüüd plaanis kindlalt House of 1000 Corpses ja Devil's Rejects ka ära vaadata. El Superbeasto hankisin ammu ja üritasin vaadata, aga polnud mingisugust tuju seda vaadata ning umbes 15 minutit pärast algust panin kinni selle. Peab uuesti proovima.
Ja mul alles tekkis huvi Zombie varasema kraami vastu. Nüüd plaanis kindlalt House of 1000 Corpses ja Devil's Rejects ka ära vaadata. El Superbeasto hankisin ammu ja üritasin vaadata, aga polnud mingisugust tuju seda vaadata ning umbes 15 minutit pärast algust panin kinni selle. Peab uuesti proovima.