Vihkad laulu?
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Hmm... Las ma mõtlen.
Ma tahtsin just kirjutada selle loo pealkirja, mida kõige rohkem jälestan, kuid täiesti uskumatul kombel see lihtsalt ununes. Seega saate teada kaugemas tulevikus. Isegi esitaja ei meenu. Algas W tähega. Sihuke Avril Lavigne'i "Sk8er Boi"-d (või mistan'd oligi) meenutav lugu. Hästi vastik teine. Tuli singlina välja vist 2003-2004. Ei ole Weezer!
Vihkan kõiki covereid Elton Johni "Rocket Manist" ja isegi seda alternatiivtaustaga varianti Eltonilt endalt, mis "Californicationi" kolmanda hooaja finaalis kõlas. 1972. aasta salvestus "Honky Château" albumilt on üks ja õige. Üks mu kõigi aegade lemmiklaule, ent pole siiani kuulnud sellest varianti mõne teise bändi esituses, mis vähegi tolereeritav oleks. Mis sitt see on?!!
ABBA "Chiquitita" ei sümpatiseeri üldse, kuigi see on üks mu lemmikbände.
Märkida tasub ka Black Eyed Peas'i "I Got a Feeling". Cracked'is on hea video, kus seletatakse, miks see on selle grupi (ja üleüldse) halvim lugu.
Üleüldse, suurem osa nn. "uuema generatsiooni" muusikast on mulle talumatu. MTV'd vaadata küll ei suuda.
Kui veel midagi meenub, siis postitan.
Ma tahtsin just kirjutada selle loo pealkirja, mida kõige rohkem jälestan, kuid täiesti uskumatul kombel see lihtsalt ununes. Seega saate teada kaugemas tulevikus. Isegi esitaja ei meenu. Algas W tähega. Sihuke Avril Lavigne'i "Sk8er Boi"-d (või mistan'd oligi) meenutav lugu. Hästi vastik teine. Tuli singlina välja vist 2003-2004. Ei ole Weezer!
Vihkan kõiki covereid Elton Johni "Rocket Manist" ja isegi seda alternatiivtaustaga varianti Eltonilt endalt, mis "Californicationi" kolmanda hooaja finaalis kõlas. 1972. aasta salvestus "Honky Château" albumilt on üks ja õige. Üks mu kõigi aegade lemmiklaule, ent pole siiani kuulnud sellest varianti mõne teise bändi esituses, mis vähegi tolereeritav oleks. Mis sitt see on?!!
ABBA "Chiquitita" ei sümpatiseeri üldse, kuigi see on üks mu lemmikbände.
Märkida tasub ka Black Eyed Peas'i "I Got a Feeling". Cracked'is on hea video, kus seletatakse, miks see on selle grupi (ja üleüldse) halvim lugu.
Üleüldse, suurem osa nn. "uuema generatsiooni" muusikast on mulle talumatu. MTV'd vaadata küll ei suuda.
Kui veel midagi meenub, siis postitan.
- LiveForThis
- Ristiisa

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- Ralf
- love <3
Ralf wrote:Hmm... Las ma mõtlen.
Issand, mulle tuli loo esitaja ja pealkiri meelde! Uskumatu. See painas mind oma viis päeva. See.
VIHKAN SEDA LAULU!
Ralf wrote: See.
VIHKAN SEDA LAULU!
Mis ajad, "Teenage dirtbag" rocks.
See-eest ei meeldi mulle suurem osa Eesti poplauludest. Jah, poplaulude all pean silmas näiteks ka "Põdral maja metsa sees", "Kaelakee häält" ja "Miniseelikut". (Mis on muide põhilised laulud, mida meie klassile väga laulda meeldib, kui muusika tunni lõpust aega üle jääb. Hhhh.)
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

See on jah üks tüütuimaid lugusid, mida kuulnud olen. Samuti ka Old pop in an oak, mis on peaaegu sama lugu