Unenäod
Moderator: Meeskond
Mul oli mingi maailmalõpu teemaline unenägu. Hoidku jumal, kui selle 2012 movie preview vaatamisest sain... Detailid on juba meelest läinud, aga justkui mina olingi maailmalõpu põhjustajaks nagu... almighty himself. Panin seal mingid vulkaanid purskama and whatnot. 
Ma ei julge täna magama minnagi, sest eile öösel tahtsid Star Wars'i Ewok'd mind ära tappa... lisaks kõigele muule veidrustele. Viimane asi, mis ma Ewok'tega seoses nägin oli Halloween'i ajal see video.
Family Guy Star Wars'i paroodiat vaatasin ka hiljuti, aga seal polnud neid "süütuid" karumõmme.
Family Guy Star Wars'i paroodiat vaatasin ka hiljuti, aga seal polnud neid "süütuid" karumõmme.
Nägin unes, et vaatasin esimest korda Memento't ja siis tuli mul mingisugune haigushoog, sest arvatavasti oli nii põnev. Igatahes tänu sellele haigushoole kukkusin unes põrandale ja seejärel koheselt ärgates oli see nö. kukkumise-tunne. Bizarre.
Ja pärast taasuinumist lendasin oma kodulinna kohal ringi ning maandusin kuskil garaažikatustel kogu aeg, siis tõusin jälle lendu, et kuhugi mujale katusele minna jne.
Ja pärast taasuinumist lendasin oma kodulinna kohal ringi ning maandusin kuskil garaažikatustel kogu aeg, siis tõusin jälle lendu, et kuhugi mujale katusele minna jne.
Nägin miski 4-5 päeva tagasi täiesti rändom unenägu. Miley Cyrus tegi enesetapu, kui sai teada, et ta on adopteeritud. Wtf?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- lostinthemist
- Ristiisa

Vahetasin enda magamistoa laes olevad halogeenlambid uute LED lampide vastu. Valgust annavad ikka tunduvalt vähem, aga kuidagi mõnusam tunne on. Pealegi, kokkuhoid missugune: kolm halogeenlampi olid kokku 150W aga kolm LED lampi on kõigest 9W. Naerunägu
Haha, selle eeriku postituse tõttu nägin unes täpselt sama asja, ainult selle vahega, et mu ema ostis ja vahetas lambid välja. Lisaks sellele lisas samuti lõppu, et LED lambid on 9W ning eelmised olid 150W.