Random vaidlusteema

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Forza wrote:Sellised nõmedad faking arutelud panevad mind tahtma siit foorumist lahkuda.

:'(
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Forza wrote:Sellised nõmedad faking arutelud panevad mind tahtma siit foorumist lahkuda.

Ole nüüd, poiss, vaidlusi tuleb ikka aeg-ajalt ette, kuigi ma isegi ei tea, miks ma seda postitust kirjutan, sest sa ilmselgelt ei lahku siit - usu mind, kui sa oled 40 aastat vana ja ülekaaluline ja karvane, on sul ikka pärast sauna ja kümmet õlut sülearvuti lahti ja kirjutad siia. Imelik, mulle on alati jäänud mulje, et Vilmifeeb on hipisid täis. 8)
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Image
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

AvP_75 wrote:Kuidas on "Inglourious Basterds" sisuvaene Ameerikamaa filmikunst? Hea meelega kuulaksin ära sinu väited, et miks see nii on.

Kui midagi tarka ei ole öelda, siis mine tagasi "Superbabies: Baby Geniuses 2" sarnaseid filme vaatama. ;-)

Malcolm on sinust kordades targem, Rauno. Mitte paha pärast, aga see fakt.
ImageImageImage
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Seega.. sa nõustud temaga?
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Piisavalt arukad inimesed ei pea oma arvamusi põhjendana ja omavad monopoli õigsusele ka maitset puudutavates küsimustes? WAT? Alates mis hetkest? Kellele pean ennast tõestama, ehk oleks minulgi võimalik selline paber saada?
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Forza wrote:Malcolm on sinust kordades targem, Rauno. Mitte paha pärast, aga see fakt.

WOW!
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

No tean mõlemat natukene, seega ei usu, et see on lihtsalt sõnade loopimine.
Ja ma mõnel määral nõustun küll, jah.
ImageImageImage
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Miks nii palju paska nii tühise ütluse pärast? Hülss ise ütles ka ju, et see oli nö.sõbralik tögamine. Sain isiklikult väga hästi aru, et Hülss ei mõelnud sellega midagi halba.

Forza wrote:Malcolm on sinust kordades targem, Rauno. Mitte paha pärast, aga see fakt.

Et siis inimene, kellele Basterds ei meeldi on targem, kui inimesed, kellele Basterds meeldib? Wut? I do not get. Inimese isiklik maitse ei muuda teda teistest targemaks ega paremaks.

Ma enam ei postita siia teemasse. Mõttetu vaidlus lihtsalt. Matke ära see teema.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Jeesus tule appi!
Minu nö rünnak AvP_75 intelligentsuse vastu, mis tegelikult ei olnud rünnak vaid fakti mainimine tuli AvP_75 sellest lausest:

Kui midagi tarka ei ole öelda, siis mine tagasi "Superbabies: Baby Geniuses 2" sarnaseid filme vaatama.
ImageImageImage
Post Reply