Forza wrote:Sellised nõmedad faking arutelud panevad mind tahtma siit foorumist lahkuda.
Random vaidlusteema
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Forza wrote:Sellised nõmedad faking arutelud panevad mind tahtma siit foorumist lahkuda.
Ole nüüd, poiss, vaidlusi tuleb ikka aeg-ajalt ette, kuigi ma isegi ei tea, miks ma seda postitust kirjutan, sest sa ilmselgelt ei lahku siit - usu mind, kui sa oled 40 aastat vana ja ülekaaluline ja karvane, on sul ikka pärast sauna ja kümmet õlut sülearvuti lahti ja kirjutad siia. Imelik, mulle on alati jäänud mulje, et Vilmifeeb on hipisid täis.
AvP_75 wrote:Kuidas on "Inglourious Basterds" sisuvaene Ameerikamaa filmikunst? Hea meelega kuulaksin ära sinu väited, et miks see nii on.
Kui midagi tarka ei ole öelda, siis mine tagasi "Superbabies: Baby Geniuses 2" sarnaseid filme vaatama.
Malcolm on sinust kordades targem, Rauno. Mitte paha pärast, aga see fakt.

- lostinthemist
- Ristiisa

Miks nii palju paska nii tühise ütluse pärast? Hülss ise ütles ka ju, et see oli nö.sõbralik tögamine. Sain isiklikult väga hästi aru, et Hülss ei mõelnud sellega midagi halba.
Et siis inimene, kellele Basterds ei meeldi on targem, kui inimesed, kellele Basterds meeldib? Wut? I do not get. Inimese isiklik maitse ei muuda teda teistest targemaks ega paremaks.
Ma enam ei postita siia teemasse. Mõttetu vaidlus lihtsalt. Matke ära see teema.
Forza wrote:Malcolm on sinust kordades targem, Rauno. Mitte paha pärast, aga see fakt.
Et siis inimene, kellele Basterds ei meeldi on targem, kui inimesed, kellele Basterds meeldib? Wut? I do not get. Inimese isiklik maitse ei muuda teda teistest targemaks ega paremaks.
Ma enam ei postita siia teemasse. Mõttetu vaidlus lihtsalt. Matke ära see teema.