Mäletamist mööda leidub peldikuid samal korrusel, kus enamus saalide uksed asetsevad. WC-potte ma igatahes nägin seal, kui maja veel ehitati. See oleks küll idiootne, kui lahendus oleks sama mis Coca Cola Plazas. Kes see kurat tahab osta limonaadi, kui seanss toimub näiteks teises saalis, kust peab treppi mööda alla jooksma, et ennast kergendada ?
Loodan, et selle kuradi Nokia saali lähedal on peldik, kui Avatari vaatama lähen.
eerik wrote:Miks on vaja ennast nii täis kaanida, et peab keset seanssi WC-sse minema?
Mina, kui suhteliselt kerge põiega isik, ei saagi kinos midagi juua, sest pika filmi puhul on WCs käik suht kindel. Ma parema meelega ei mõtleks kogu asjale, seega joodavat ei ostagi.
eerik wrote:Miks on vaja ennast nii täis kaanida, et peab keset seanssi WC-sse minema?
Ma ei mäletagi viimast korda kui kinost süüa või juua ostsin PÖFF-il oli ühel seansil pudel vett kaasas, sest kuidagi oli vaja haigusest alles jäänud kuiva köha leevendada.
Pole veel Nokia saali jõudnud. Ei usu, et see ka väga erinev on. Aga ega ma ei tea ka täpselt. Saku oma on aga igati mugav ja kodune. Kusjuures vähem möla on ka, kui võrreda Plazaga.
Saku saal on siis loogiliselt võttes number 2 ja Nokia saal number 3, kuigi numbreid neil otseselt pole.. WC'd asuvad nende kahe saali vahel, meeste WC uks on kohe Nokia saali ukse kõrval, nii et Hülsil ei peaks probleeme tekkima.
Muuseas, Cinamoni kasutatavad 3D prillid on väiksemad ning kergemad, ja minu arvates ka tunduvalt mugavamad, kui Plazas kasutatavad. Samas ma ei tea, kuidas need tavaprillikandjatele sobivad.
eerik wrote:Saku saal on siis loogiliselt võttes number 2 ja Nokia saal number 3, kuigi numbreid neil otseselt pole.. WC'd asuvad nende kahe saali vahel, meeste WC uks on kohe Nokia saali ukse kõrval, nii et Hülsil ei peaks probleeme tekkima.
Muuseas, Cinamoni kasutatavad 3D prillid on väiksemad ning kergemad, ja minu arvates ka tunduvalt mugavamad, kui Plazas kasutatavad. Samas ma ei tea, kuidas need tavaprillikandjatele sobivad.
Küsisin ühe teenindusjuhi käest, kes ka ise prille kannab, et sobivad küll ja talle probleeme ei valmista, kuna on just eelkõige kerged.
Usun, et kui tavaprillid pole just megasuured, ei tohiks probleeme tekkida.