Väga kõva. Forza Milan! Mul hea meel, et Beckhami soov täitus ja, et üks raskemaid vastaseid kohe ette tuleb. Kindlasti ei tule kerge mäng, aga loodame, et kordub 2005-nda ja 2007-nda aasta tulemus. Ajalugu soosib Milani. 3:0 mäng ja rõõmuheisked selle järel on siiamaani meeles. Chelsea loosiga ka väga rahul ei ole, oleks võinud kergem olla. Loodame, et Interi traditsiooniliselt kehv eurohooaeg jätkub.
Last edited by Forzelius on 19. December 2009, 19:35, edited 1 time in total.
Forza wrote:Väga kõva. Forza Milan! /-/ loodame, et kordub 2005-nda ja 2007-nda aasta tuleb. Ajalugu soosib Milani. 3:0 mäng ja rõõmuheisked selle järel on siiamaani meeles. /-/ Loodame, et Interi traditsiooniliselt kehv eurohooaeg jätkub.
Milan tõmbas Genoale mõnusa koti pähe . 5 väravat Kolmanda penaltiga oli hea olukord kui kõik palli üksteisele edasi andsid: Ronaldinho Beckhamile, kes ei tahtnud ja edasi Ambrosini Huntelaarile
Nowitzki wrote:uLtImAtEcRiTiC sa Milani fänn vist nii et kas oli väga kurb 6htu eile
Nii, ma ei räägi täna sinuga enam!(võib-olla mõtlen veel ümber, vaatame)
Üldse teemast rääkides: ega ma ei lootnudki, et madalseisus rahatu Milan suudab sel aastal CL võita. Isegi meeletud summad kulutanud Real kukkus ju selles ringis välja ja seda märksa nõrgema vastase vastu. Praegusest Milani koosseisust pea pooled on tõsised lambad ja tuleks esimesel võimalusel minema saata. Kahjuks Berlusconil pole raha paremate jaoks ja Leonardol napib mõistust.
Ja väga kurb/vihane ma ei ole, olen siiski realist.
No ma ise lootsin ka tegelt natuke et Milani saaks tedasi, ManU kohe kuidagi ei meeldi mulle aga samas Milani vastu väike solvumine ka olemas nad lykkasid Bayerni siin vahepeal 2aastat järiesti välja play-offides aga Reali välja langemise yle on peaaegu sama hea meel kui Bayerni edasi pääsemise yle