V
V (2009 – 2011)
29 tulnukate emalaeva ilmuvad suurimate linnade kohale üle kogu maakera. Anna (Morena Baccarin) - külaliste uskumatult ilus liider väidab, et nad tulevad rahus ja nende sooviks on inimesi aidata. Väike grupp inimesi kahtleb külaliste siiruses ja rahumeelsuses. Nende hulka kuulub ka FBI terrorismivastase üksuse agent Erica Evans (Elisabeth Mitchell), kes avastab, et tulnukad on juba aastakümneid Maal olnud ja humanoidide asemel on tegemist hoopiski roomajatega.
Loe täielikku tutvustust siit
V
Moderator: Meeskond
- bellerophon
- Teadmata kadunud

- Spellbound
- Ristiisa

Esimene osa jättis suhteliselt hea mulje. Vaatan edasi. Tundub, et millegi põrutavaga hetkel veel tegemist ei ole, aga vähemalt võtavad sarjast osa Morena Baccarin ja Joel Gretsch.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

hint wrote:Spellbound wrote: Morena Baccarin ja Joel Gretsch.
las ma arvan...esimene on kuum tulnukast piff ja teine totakas megasterotüüpiline kangelane?
Esimene on kuum Serenity companion ja teine on tulnukatega ja muude kõikvõimalike olenditega vägikaigast vedanud kangelane
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Spellbound wrote:hint wrote:Spellbound wrote: Morena Baccarin ja Joel Gretsch.
las ma arvan...esimene on kuum tulnukast piff ja teine totakas megasterotüüpiline kangelane?
Esimene on kuum Serenity companion ja teine on tulnukatega ja muude kõikvõimalike olenditega vägikaigast vedanud kangelane
Aga ma ei sallinud seda Baldwini tegelast 4400'jas, nii igav tüüp oli ikka läbi ja lõhki. Ei saanudki aru, kas näitlemine tegi selle veel hullemaks või päästis hoopis kõige hullemast. Aga Morena oli veel SG1'es ka, mängis üllataval kombel nimelt eriti badassi ja kuuma tulnukat seal
peeteruin wrote:kust seda uut v serjaali näeb
Järgmine osa tuleb nt 30. märts telekanalilst ABC(präegu on nimelt väike paus). Kui sellist telekanalit ei ole võimalik näha, siis tuleb otsida alternatiivseid võimalusi internetist, enamik sarju on vägagi kergesti kättesaadavad nii. Või oodata oodata ja loota, et mõni eesti kanal kunagi näitama hakkab. Või osta kui kunagi hooaja lõpus dvdle tuleb äkki.
peeteruin wrote:kust seda uut v serjaali näeb
Esiteks tahaks öelda, et see esmasissekanne ligi 2 aastat peale registreerimist on lihtsalt geniaalne
Ja vastus küsimusele:
1. mine: http://www.google.com/
2. trüki: watch v online
3. vajuta: I'm Feeling Lucky
Töötab 94% elu jooksul ette tulevate probleemide puhul. Ka seekord
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- LiveForThis
- Ristiisa

Morena Baccarini pärast ainult vaatangi. Muidugi eks ka Losti Julieti ja 4400 Joel Gretschi pärast, aga üldiselt on V teostuselt ja stsenaariumilt kaunis nõrk ja etteaimatav. Esimese paari osaga tehti kõik selgeks, mis juhtuma hakkab ja nüüd püüavad tegelased ise toimuvast aru saada, kuigi sarja vaataja on nendest juba ammu ette jõudnud.
Eks vaatan ikka edasi. Mingisugune huvi siiski selle vastu mul on. Terrorismivõrgustik ja infiltreerumine on head mõtted, kuid kuhu see kõik niimoodi välja jõuab?
Eks vaatan ikka edasi. Mingisugune huvi siiski selle vastu mul on. Terrorismivõrgustik ja infiltreerumine on head mõtted, kuid kuhu see kõik niimoodi välja jõuab?