Pohmakas
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Siinsed positiivsed kommentaarid ja sõbra soovitus panid filmi vaatama. Ma ei tea, kas ootasin liiga palju, oli tuju vale või pole seda üksi kõige lahedam vaadata, aga miskit jäi justkui puudu.
Huumorit tehti jah, pöördeid ja haigeid nalju jagus, lõpplahenduski oli huvitav... aga ikka. Muidu on seda kanti naljad just minu jaoks, aga pigem muigasin, kui et naersin kõht kõveras. Need naljad väikelapsega oleks võinud ära jääda, neid asju ma ei salli. Väike endapoolne kiiks.
Mingi aja pärast vaatan uuesti, ehk saab parema elamuse, kuid hetkel paneks hindeks 7/10.
Huumorit tehti jah, pöördeid ja haigeid nalju jagus, lõpplahenduski oli huvitav... aga ikka. Muidu on seda kanti naljad just minu jaoks, aga pigem muigasin, kui et naersin kõht kõveras. Need naljad väikelapsega oleks võinud ära jääda, neid asju ma ei salli. Väike endapoolne kiiks.
Mingi aja pärast vaatan uuesti, ehk saab parema elamuse, kuid hetkel paneks hindeks 7/10.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- Ralf
- love <3
Väga igav ja kindlasti ülehinnatud. Ei naernud kordagi, itsitasin natuke kõigest kaks-kolm korda. Vähem juttu, rohkem situatsioonikomöödiat. Midagi absurdset nagu "Pineapple Expressi" stiilis möll poleks sugugi paha teinud.
4/10
Mis enda kõige jubedamasse pohmakasse puutub, siis ärkasin kuskil toanurgas enda mantli all pärast kümmet õlut, pudelit Jägermeistrit ja mitut topsi viina, püksilukk ja osad särginööbid lahti. Ma olevat magama viidud, kuna kukkusin peaaegu lõkkesse. Ja ei, ma pole selle üle uhke... aga naljakama filmi saaks sellest küll.
4/10
Mis enda kõige jubedamasse pohmakasse puutub, siis ärkasin kuskil toanurgas enda mantli all pärast kümmet õlut, pudelit Jägermeistrit ja mitut topsi viina, püksilukk ja osad särginööbid lahti. Ma olevat magama viidud, kuna kukkusin peaaegu lõkkesse. Ja ei, ma pole selle üle uhke... aga naljakama filmi saaks sellest küll.
-
Highlander
- Teadmata kadunud

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Enne kui ma filmi ise üle sain vaadatud, kuulsin ma selle kohta ainult häid kommentaare. Mõni olevat naerust surnud, mõni lihtsalt irvitanud. Ise pettusin natuke, aga pean tõdema, et selle filmi huumorivõti oli minu jaoks sobivam, kui teistel komöödiatel. Võib-olla oli asi selles, et ma naersin päris kõvasti Mike Tysoni laulmise peale ja seda ei juhtu tihti, et ma mingi filmi peale naeran. Film oli täis nalju, mis on ka igapäevaelus, kuid mida filmidesse eriti ei panda.
7,5/10
7,5/10
"There's nothing a nice cup of hot coffee can't fix." - Piret