Üksinda kodus
Moderator: Meeskond
Üksinda kodus
Üksinda kodus
Home Alone (1990)
McCallisteride pere on plaaninud jõuluvaheajaks ühise puhkuse Pariisi. Käbedalt lennujaama tormates unustavad nad maha oma perekonna 8-aastase pesamuna, Kevin McAllisteri (Macaulay Culkin).
Jõuluvaheajal aga liiguvad just McAllisteride maja ümbruses ringi "meistervargad" Harry Lime (Joe Pesci) ja Marv Merchants (Daniel Stern) ning nad asuvad plaanikohaselt McAllisteride maja sisse murdma, kuid nutikas Kevin üritab kõigi vägedega seda ära hoida ning tagajärjeks on üks suur kaos.
Loe täielikku tutvustust siit
Home Alone (1990)
McCallisteride pere on plaaninud jõuluvaheajaks ühise puhkuse Pariisi. Käbedalt lennujaama tormates unustavad nad maha oma perekonna 8-aastase pesamuna, Kevin McAllisteri (Macaulay Culkin).
Jõuluvaheajal aga liiguvad just McAllisteride maja ümbruses ringi "meistervargad" Harry Lime (Joe Pesci) ja Marv Merchants (Daniel Stern) ning nad asuvad plaanikohaselt McAllisteride maja sisse murdma, kuid nutikas Kevin üritab kõigi vägedega seda ära hoida ning tagajärjeks on üks suur kaos.
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Siis kui tuli suht.. üle 10 aasta tagasi .. käisin kinos vaatamas seda.. mingi 7 aastane ehk olin .. siis oli ikka väga lahe.
.. siis jõudsid filmid siiakanti muidugi aastaid hiljem kui mujale..
a seda tv3-st näidatakse iga aasta 2-3 korda vist .. mingi väga mitu aastat pold näind ja siis oli jälle naljakas.
vaevalt et enam vaadata viitsiks.. kõik on nagunii näind seda ka .. mis siin pikalt ikka rääkida
a seda tv3-st näidatakse iga aasta 2-3 korda vist .. mingi väga mitu aastat pold näind ja siis oli jälle naljakas.
vaevalt et enam vaadata viitsiks.. kõik on nagunii näind seda ka .. mis siin pikalt ikka rääkida
Täiendaks oma esimest suht sisutühja kommentaari. Pole midagi ette heita, film on imo üks parimaid komöödiaid üldse. Culkin on oma rollis suurepärane ja kaks pahalast oma osas säravad võib-olla enamgi. Film on iseenesest muhe, nii pahalaste äpardumised lapse kodus kui ka Kevini mõned fraasid. Tegelikult kohati on pool filmi lihtsalt üles soojendamine ja õige film algab peale üht tundi, ma ei väida sellega muidugi, et esimene pool filmist halb oleks, lausa vastupidi. Muusika on jällegist John Williamsi poolt, mis on loob väga maheda jõulumeeleolu ja on kindlasti filmiga sobilik.
Tegu on minu arvates ühe parima komöödia- ja lastefilmiga üldse, filmis on palju nalja, head näitlejad ja sisu on ka tore.
8/10.
Tegu on minu arvates ühe parima komöödia- ja lastefilmiga üldse, filmis on palju nalja, head näitlejad ja sisu on ka tore.
8/10.
There was a HOLE here. It's gone now.
-
krookus100
- Teadmata kadunud