Videokogu
Moderator: Meeskond
Sobib vast siia postitada küll, aga Riigikogu võttis vastu käibemaksuseaduse muudatuse, ning alates 1. jaanuarist tuleb väljaspoolt Euroopa Liitu saabunud pakkide, mille väärtus ületab 344.- EEK, eest maksta käibemaksu. Kui saadetis tuleb eraisiku käest siis on käibemaksuvabastuse piir 704.- EEK.
Ja see juhtus just nüüd, kui ma olin silmad Aasia poole pööranud ning tulevasi oste planeerima hakkasin. Samuti tuleb ka Criterionite pealt rihma pingutada ja jääda EU riikide filmivaliku peale lootma. Õnneks on UK-s päris hea valik.
Ja see juhtus just nüüd, kui ma olin silmad Aasia poole pööranud ning tulevasi oste planeerima hakkasin. Samuti tuleb ka Criterionite pealt rihma pingutada ja jääda EU riikide filmivaliku peale lootma. Õnneks on UK-s päris hea valik.
Lisandusid:
Cloverfield
Pohmakas
Jääaeg 3 Blu Ray
Päev Kui maailm jäi seisma
Lumivalgeke ja 7 pöialpoissi!
Walking with beasts
The future is wild 3 disk box set
Öö muuseumis 2
Sry et pilte pole, ma pole kodus vaid vanemate juures.
Nüüd ootan kui nad laseksid välja ALADDIN Dvd (teised Aladdinid olemas) Fox and the hound, The Adventures of Ichabod and Mr. Toad, Fantasia ja Fantasia 2000, Beauty and the beast, Saludos amigos, make mine music, The Rescuers, The Hunchback of Notre Dame, Mulan, Atlantis: The Lost Empire, treasure planet. Kui need olemas, saan uhkelt ütelda et oman kõiki Disney 48 täispikka multifilmi.
Cloverfield
Pohmakas
Jääaeg 3 Blu Ray
Päev Kui maailm jäi seisma
Lumivalgeke ja 7 pöialpoissi!
Walking with beasts
The future is wild 3 disk box set
Öö muuseumis 2
Sry et pilte pole, ma pole kodus vaid vanemate juures.
Nüüd ootan kui nad laseksid välja ALADDIN Dvd (teised Aladdinid olemas) Fox and the hound, The Adventures of Ichabod and Mr. Toad, Fantasia ja Fantasia 2000, Beauty and the beast, Saludos amigos, make mine music, The Rescuers, The Hunchback of Notre Dame, Mulan, Atlantis: The Lost Empire, treasure planet. Kui need olemas, saan uhkelt ütelda et oman kõiki Disney 48 täispikka multifilmi.
Nutty Female Gamer, SO Nutty, So Crazy!
- Ralf
- love <3
Rõõmusõnumina RalfChati vaatajatele võin teatada, et käisin juuksuris ja tõin endaga ka Tõnni kaasa. Ütlesin kohe müüjale, et tulin oma Tõnu järele, mispeale ta ühmatas. Ju siis saab see ka täna õhtul ära vaadatud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Naasesin Solarisest ja Viru Keskuse Rahva Raamatust niisuguste isenditega.

(sorri, pilt udune, kuna käed värisevad kohvijoomisest)
Mis värk selle "Alieni" Quadrilogy boksiga oli, et tagaküljel olnud reklaamipaber oli karbi enda küljes, rebisin seda ära võttes tagumise nurga veidi seestpoolt katki... ja üldse, suuremate väljaannete boksid on üsna õrnad. "The Fly" kogumiku karp on näiteks äärest paari kasutusega lahti tulnud. "Desperate Housewives" ja selle teine hooaeg samuti olid Solarise Apollos kõigest 370.- (soodustusega) - Viru Keskuses faking 690.-?!!
"Desperate Housewivesi" ostes ütlesin müüjale enne karbi talle ulatamist, et ära naera - ikka naeris. :/

(sorri, pilt udune, kuna käed värisevad kohvijoomisest)
Mis värk selle "Alieni" Quadrilogy boksiga oli, et tagaküljel olnud reklaamipaber oli karbi enda küljes, rebisin seda ära võttes tagumise nurga veidi seestpoolt katki... ja üldse, suuremate väljaannete boksid on üsna õrnad. "The Fly" kogumiku karp on näiteks äärest paari kasutusega lahti tulnud. "Desperate Housewives" ja selle teine hooaeg samuti olid Solarise Apollos kõigest 370.- (soodustusega) - Viru Keskuses faking 690.-?!!
"Desperate Housewivesi" ostes ütlesin müüjale enne karbi talle ulatamist, et ära naera - ikka naeris. :/
Last edited by Ralf on 08. December 2009, 18:17, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:"Desperate Housewivesi" ostes ütlesin müüjale enne karbi talle ulatamist, et ära naera - ikka naeris. :/
Igaüks naerab. Raudkull!
Ise käisin täna neid "Aja meistreid" otsimas aga ei lednud, kui keegi on näinud, andke teada kust saab ja kuidas saab. Tänan.
Enda viimane on loomingulise kollektiivi "Tukk" lühifilmid, DVD-R-il küll aga haruldane kraam.