Nii suure kiitustesaju peale tuleb ka Enter the Void`i vaatama minna. Niikuinii tuli algsele kavale muutus sisse ja Mammoth jäi vahele. See eest on hiljem Valge lint ja siis EtV. Kokku siis 11+3 filmi. Pole paha.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
Spellbound wrote:Nii suure kiitustesaju peale tuleb ka Enter the Void`i vaatama minna. Niikuinii tuli algsele kavale muutus sisse ja Mammoth jäi vahele. See eest on hiljem Valge lint ja siis EtV. Kokku siis 11+3 filmi. Pole paha.
Nii oled üleni filmis sees. Nägijad oskavad paremini seletada, aga kui vaatad kaugelt ja kinoekraan on nagu suur teleka ekraan ei tõmba film vist sedavõrd enesesse. Tahaks ka täielikku kogemust ja seepärast võtan ilmselt täna pileti ära, 2. või 3. ritta - kui saab.
Üritan. Pigistan raha kuskilt välja veel. Täna enne Hingetut saab ostetud. Ainult ma ei tea, kuidas koju saada. Bussid ei käi. Taksot võtta ei saa. Tuleb paar kilomeetrit jala kõmpida
Me oleme Sopranoga päris mitu ööd jutti mõnedki kilomeetrid matkanud. Mul konkreetselt on koduni, kiirel sammul, tund minna. Võiks arvata, et umbes 6km kesklinnast. Pärast pehmel toolil lamamist täiesti sobilik pingutus.
Mul oli eelmine pöff hau ja sopraanusega kogu aeg nii. Ning kui vahest linnas mingi olemine on, siis saab ka jala kristiinesse mindud. 20 minti kõigest. ma ei tea, kus jolt täpselt elab, kuid kui ta elab minu või pelle vahetus läheduses, siis 6 kilti on küll ilmselge liialdus.
Ja PÖFF 2009 top 3 on: (hiljem tuleb pikem, aga top 3 on paigas raudselt)
Hingetu oli hää. Nii palju sõimu pole ammu kuulnud. Ei kõndimise vastu pole mul midagi, aga viimati kui sõbra linnas kõndima lasime, siis tulid talle teised kõndijad vastu ja siis sõber enam ei kõndinud. Korra lamas ja siis sai jälle kõndida, kui teised kõndijad lahkusid. Heh..vähemalt ei pea mina läbi lasna kõndima, vaid turvalisse Kosele minema. Nii umbes alla tunnine jalutuskäik. Lahkan siis vennaga Enter the Voidi olemust
Forza wrote:Mul oli eelmine pöff hau ja sopraanusega kogu aeg nii. Ning kui vahest linnas mingi olemine on, siis saab ka jala kristiinesse mindud. 20 minti kõigest. ma ei tea, kus jolt täpselt elab, kuid kui ta elab minu või pelle vahetus läheduses, siis 6 kilti on küll ilmselge liialdus.
Mustamäel elab ehk sinu vanaema juurest veel julgelt pool maad edasi.
Täna PÖFFil: Valge lint Koerahammas - ÜLLATUS Black Dynamite
Ära jäi Lehm.
Last edited by Soprano on 05. December 2009, 00:48, edited 1 time in total.
Mul on päris tihti ette tulnud olukordi, kus laupäeva varahommikul kell 4 tuleb purjus peaga kesklinnast Lasnamäele kõndida. Pole kunagi ühtegi probleemi tekkinud.