Filmide tuvastamise teema
Moderator: Meeskond
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
vajan abi 2 filmi pealkirja tuvastamisel??
1) Filmi peategelasek on Jim Carrey kus ta elab nagu kusagil mullis enda teadmatta...ülejäänud on nagu näitlejad vms. Teda nagu igal pool jälgitakse ja kõik ülejäänud teavad temast vms. Talle on õpetatud vett v merd kartma kuna ta elab mingis mullis siis sõidaks lihtsalt kusagile vastu seina ja võiks asjast aimu saada...ühesõnaga kui keegi teab taolist filmi oleks suureks abiks!
2) Sellest filmist tean/olen kuulnud nii palju, et pidavat mingid superlaskajd olema (põnevusfilm peax siis olema) kust nad lasevad võimatutest kohadest ulmelisi püssilaske...sõidu ajal põõrdepealt ja kuuli lendusid peaks mõnikord slowmotionist näitama...kahjuks ise näinud pole ise ei oska selle jutu järgifilmi otsida...film peaks olema suht uus...oli vist isegi mingi maffia v narkofilm vms
2) Sellest filmist tean/olen kuulnud nii palju, et pidavat mingid superlaskajd olema (põnevusfilm peax siis olema) kust nad lasevad võimatutest kohadest ulmelisi püssilaske...sõidu ajal põõrdepealt ja kuuli lendusid peaks mõnikord slowmotionist näitama...kahjuks ise näinud pole ise ei oska selle jutu järgifilmi otsida...film peaks olema suht uus...oli vist isegi mingi maffia v narkofilm vms
delete wrote:Oli kunagi film ürgajast... inimesed nahad ümber koopas tule ümber jne. ja nagu mul meeles on seal filmis ei räägitud ühtegi sõna olid ainult mingid mõminad. Teab keegi midagi?
Arvatavasti Quest for Fire http://www.imdb.com/title/tt0082484/
või The Clan of the Cave Bear http://www.imdb.com/title/tt0090848/

Küsimus järsku keegi teab mis film see on?
Film räägib meestest kes on vangis ja üks mees tahab neid mehi vanglast välja saada ja maksab vangi valvuritele. Ja kui need mehed on välja saanud siis pannakse neile jala külge seadeldis, pomm või midagi sellist. Rohkem ei tea sellest filmist midagi. Ette tänades!!!
- Ralf
- love <3
"The Condemned" tõenäoliselt. Seal olid vangid ja seadeldised jala küljes.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora